2777
2789
عنوان

از حرف نامزدم اعصابم بهم ریخته

| مشاهده متن کامل بحث + 1473 بازدید | 69 پست

خب اگه دوسش داری و اونم مشکلی نداره بگو اونم بره آزمایش. میدونی در مورد مردها وقتی اینطور قاطع هی بگی نمی‌رم فکر ناجور میکنند ولی خب اگه ایشونم راضی به رفتن هست بنظر من توام برو البته در صورتی دارم میگم که از نظرهای دیگه ایده آلت هست

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ااشتباه از تو بوده این اصلا سوال خوبی نبوده

راست میگی واقعا

من‌تند هم رفتم دور برم داشت فک کرد ترسیدم

الان جی کنم پس؟🤦‍♀️

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

2805
خب اگه دوسش داری و اونم مشکلی نداره بگو اونم بره آزمایش. میدونی در مورد مردها وقتی اینطور قاطع هی بگ ...

نه نظرتون محترم و درستع عزیز

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

ببین نمیدونم اما یادمه دقیقا منم با نامزدم همچین حرفی زدم و همچین جوابی داد و بقیه گفتن نباید حساسش میکردی منم دیگه اصلا صحبتی نکروم در موردش موقعی ک خودم رفتم نه بخاطر حرف اون( به دلیل اینکه تمام فامیل هامون شب زفاف اذیت کننده ای داشتن)میگفت واسه چی رفتی خیال میکنی بهت اعتماد ندارم یا دلیلی نداره اصلا همچین کنی نرو میخوای چی کنی... در کل به قول دوستانموم حساسش کردی اصلا دیگه حرفی نزن در موردش

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂
تو که از خودت مطمئنی عزیزم برو گواهی بگیر پرت کن تو صورتش اینجوری زبونت درازه پیششمن کامنتاتو زیاد م ...

اره فکر خوبیه

ممنونم عزیزدلم❤️🫂

راست میگی واقعامن‌تند هم رفتم دور برم داشت فک کرد ترسیدمالان جی کنم پس؟🤦‍♀️

واقعا چه فکری کردی اون لحظه که اینو گفتی ؟؟ 

👀متاسفانه باید بگم گند زدی 

اره دقیقا همین فکرو میکنه چون توهم گفتی چرا برم و کش دادی...

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
خب دیگه خودتوبزار جاشاگر خودت بودی چیکارمیکردی؟

درست میگی

الان چی کار‌کنم؟

ببین نمیدونم اما یادمه دقیقا منم با نامزدم همچین حرفی زدم و همچین جوابی داد و بقیه گفتن نباید حساسش ...

اره دیگ باید تموم کنم این صحبتو

نباید زیاد هم کشش میدادم

پوووف اعصابم باز بعم ریخت

برگانم ۲چطوری آخه تازه تشخیص هم داده😂😂

برگانم3

تازه تشخیصشم درست بوده🤣

دکترم همونو گفت

امان از تجربه😓

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)
2810