2777
2789
عنوان

از حرف نامزدم اعصابم بهم ریخته

| مشاهده متن کامل بحث + 1473 بازدید | 69 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ناراحت نشی ولی چه آدم مزخرفی 😒💔اگر روی حرفش موند تو هم حتما مجبور کن بره گواهی بگیره 💔

علط کرده

ادمش میکنم

اونم باید برع

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

2805
شماحساس ترش کردی

ازین جهت اره واقعا

تند هم‌حرف زدم با حالت جبهه گرفتن گفت جرا اینجوری مقاومت میکنی

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

خاک تو سر بیشعورش کنمبهش گفتم خیلی بی اعتمادی مجبور نیستی بمونی ، فردا میرم یکی میگیرم بعد این‌همه س ...

نری بگیریا

اصلا

بگو برو گواهی بگیر وقتی گرفتی منم میرم میگیرم

واسم مهمه شوهرم تو گذشته …. نباشه

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
چرا خودت حرف تو دهنش می‌ذاری الان فک می‌کنه خبریه😐

چمدونم

خواستم ازش سوال کنم نمیدونستم اقا بیشعور تشریف داره

اه ، یعنی چی ؟ مسخره ؟ یعنی فک می‌کنه که ممکنه تو ...

خاک بر سر بیشعورش نکنم

خب نباید ازش بپرسم ینی؟؟؟خبرش این همه سال اعتماد نددره به من

ااشتباه از تو بوده این اصلا سوال خوبی نبوده

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
معلومه که نباید بگی

جدی؟

ینی گند زدم🤦‍♀️

چی کنم الان

خودش تا حالا اسمی نیاورده بود

دکتر؟ 😂😂

نه دکتر نیست 😑

ولی قشنگ وارد بودا

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)
2810