2777
2789
عنوان

از حرف نامزدم اعصابم بهم ریخته

1473 بازدید | 69 پست

۶ ساله باهم هستیم

این همه اینور اونور ، برو بیا 

الان ازش پرسیدم میگم تو بعدا از من گواهی بکار..ت میخوای ، میگه اره😑

گفتم اعتماد نداری مجبور نیستی بیای بگیری 

میگه چه ربطی داره ، اونم یه ازمایشه ، توام از من ازمایش بخواه ،گفتم پس توام برو ازمایش بده

عوضی اعصابمو بهم ریخت

نمیدونم بش چی بگم

این ک اعتماد نداره خبرش غلط میکنه با من حرف میزنه

بعد برگشته میگه چرا انقد حرفشو میزنی نکنه چه دلیلی داره تو انقد میگی نری ازمایش بکارت

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
خب این چه سوالیه میپرسیمقصر خودتی

خب میخوام بدونم که چرا من باید برم این ازمایشو بدم

خب ینی بعد این همه سال اعتماد نداره خبرش

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

سوالت غلط بوده 

اگرم به خودت شک نداری بحث نکن بده بدتر میشه ول کن

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)
خودت مقصری

خب نباید ازش بپرسم ینی؟؟؟

خبرش این همه سال اعتماد نددره به من

نامزد منکه خودش معاینه کرد قشنگ حلقویه فلان کثافت🤣

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)

میدونی سوالی که پرسیدی خیلی خطری بوده

اگر میگفت آره، تو یه فکر میکردی

میگفت نه، بهش میگفتی انوقت از کجا میفهمی من باکره ام یا میخوای منو بد کنی..

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

نباید میپرسیدیچقدر از اینجور ادما بدم میاد میرن گواهی میگیرن

خاک تو سر بیشعورش کنم

بهش گفتم خیلی بی اعتمادی مجبور نیستی بمونی ، فردا میرم یکی میگیرم 

بعد این‌همه سال

2810