2777
2789

سلام من ۹ هفته و ۶ روز بارداریمه امروز جواب آزمایشم اومد قسمت ادرار زده پروتئین مثبت اما عددی ننوشته و قسمت خون در ادرار دو تا مثبت زده خیلی نگرانم از ظهر دارم گریه می‌کنم قراره چه بلایی به سرم بیاد یا با این هفته بارداری ختم بارداری برام می‌زنه یا درمان داره

♥️مامان =تو همان معجزه عشقی ک صحت دارد ♥️

دور از جونتون ... چرا ختم بارداری🙄

هر چیزی یه درمانی داره

منم تو ازمایشم ادرارم خون زیاد بود و دکترم گفت طبیعی هست چون باردارم ولی پروتئین رو نمیدونم

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه زود دفع پروتیین گرفتی 

همیشه که فورا ختم بارداری نمیزنن 

ولی اگر مسمومیت بارداری باه درمانم نداره انگار

نترس گاهی بخاطر مصرف بالای پروتیین تو ادرار پروتیین هست

جاریم اینجوری بود ولی برا من از هفته های اخر بود من مسمومیت بارداری داشتم انزیم های کبدمم بهم ریخت و پلاکت خونمم به شدت اومد پایین و فشارم گرفتم فقط دفع پروتیین نبود 

نگران نباش تو اینترنت هم سرچ نکن که یه چیزایی میگه آدم شاخ در میاره...منم همینطوری بودم نمک خوردنتو کم کن...چیزایه شور که فشارتو زیاد نکنه

من تا آخر همین بودم.هیچ اتفاقی خداروشکر نیوفتاد..نگران نباش عزیزم

یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور❤️
دور از جونتون ... چرا ختم بارداری🙄هر چیزی یه درمانی دارهمنم تو ازمایشم ادرارم خون زیاد بود و دکترم ...

ی آدم احمق مستقیم اینو تو آزمایشگاه بهم گفت

فشار خونت بالاعه؟چند تا دفع داری؟چند تا مثبت زده؟

فشار خون رو نمی‌دونم فقط بیشتر مواقع سردرد دارم حتی الان نمی‌دونم بخاطر میگرنه یا از فشار

اصلا عدد نزده فقط زده مثبت 

نگران نباش تو اینترنت هم سرچ نکن که یه چیزایی میگه آدم شاخ در میاره...منم همینطوری بودم نمک خوردنتو ...

شما چند هفته فهمیدین؟

قبلا سابقه دفع نداشتی؟چیزای نمک دار رو حذف کن

ن اصلا تا حالا آزمایشش رو نداده بودم نمک خیلی کم مصرف میکنم نمی‌دونم چرا اینجوری شدم 

2810