2777
2789

سلام خانوما من یە بچه سه ماه ونیمه دارم هنوز گردنش لق میزنه وفقط درحد چند ثانیه نگه میدارە ودوباره شل میشه غلتم نمیزنه و اسباب بازی هم دستش نمیگیره دارم میمیرم از استرس یعنی عادیه ؟ زوده یا چی 

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زوده اصلا نگران نباش 

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 
2805
عزیزم عادیه وقت داره برا گردن گیری...الان وقت قلت خوردن و تکون خوردن نیست

جدی یعنی نترسم اخه سزارین اورژانسی شدم به خاطر بند نافش سه دور سفت دور گردنش بود میگم نکنه خدایی نکرده اکسیژن به مغزش نرسیده باشه

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊
تاوچهار ماهگی برای گردن گرفتن وقت دارن اونای دیگه هنوز زوده وقت داره. تامی تایم سرچ کن انجام بده برا ...

دمر میخابونمش گاهی وقتا درحد چند ثانیه خیلی کم بالا میاره و دوباره خسته میشه

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊
نی نی من پایان پنج ماهگی تونست گردنشو نگه داره منم مث شما استرس داشتم همسرم هم میگفت نگران نباش چیزی ...

یعنی شمام بچە تون تو این سن گردنش لق میزد چیزی دستش نمیگرفت

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊

پسر منم سه ماه و نیمشه. تلاش و اشتیاق داره واسه گرفتن اشیا ولی چون هنوز تسلطی روی انگشتاش نداره معمولا پرتشون میکنه این ور و اون ور.

غلت نمیزنه فقط به پهلو میچرخه.

گردنشو میتونه نگه داره.

اصلا دیر نیست هر بچه ای یه جوره.

بچه دوستم سه ماه و نیمش بود غلت میزد.

2810