2777
2789

میشه مثلا زنگ زد دفتر مکارم شیرازی و ازش پرسید ک 

اگر پسر و دختری هم رو دوست دارن و برای هم مناسبن اما  خونواده پسر بدون دیدن دختر و آشنایی با او میگویند هیچ جوره موافقت نمی‌کنند آن هم به دلیل اینکه فاصله شهر هایشان ده ساعت است و میگویند آن محل باز است و از آنجا زن بگیری طلاق میگیری ... نمیگم کجاییم

چه جوری پسر خونواده اش را راضی کند؟

اینم بگم بچه ها دلیل اینکه گفتم این سوال رو از مرجع تقلید میشه پرسید یانه واسه اینه ک خونواده پسر مذهبین خودممم حجاب نماز ..آره ولی خونوادم نیستن زیاد واسه همین گفتم بپرسم ازایشون سایت حدیثی چیزی گفت راهنماییتون کرد.یا از کی بپرسیم کلا والا نمی‌تونیم چه جوری راضیشون کنیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

دختر عزیزم، با اذیت و آزارشون بعد از ازدواجت مشکلی نداری؟ اون خانواده تو رو نمیخواد، دیگه این چیزا باعث نمیشه احساساتشون کامل عوض شه، نهایتش با اکراه و منت میان خواستگاری

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
دختر عزیزم، با اذیت و آزارشون بعد از ازدواجت مشکلی نداری؟ اون خانواده تو رو نمیخواد، دیگه این چیزا ب ...

من دیگه به اذیت و آزار توی زندگیم عادت کردم:/

خب راستش بدم نمیومد منو دوست داشتن ولی خب نمی‌تونیم بیخیال هم شیم بعدشم ما کلا تهران می‌خوایم زندگی کنیم یعنی دور از هم خونواده خودم هم اونا 

و اینکه فکر میکنم اگر بعدا منو بشناسن ازم خوششون بیاد آخه واقعا حتی حاضر نمیشن منو  بشناسن درست هوق

من دیگه به اذیت و آزار توی زندگیم عادت کردم:/خب راستش بدم نمیومد منو دوست داشتن ولی خب نمی‌تونیم بیخ ...

تو مطمئنی پسره داره تلاش خودشو میکنه؟ آخه مراجع تقلید کمکی بهت نمیکنن از روانشناس باید کمک بگیری 

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️