روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍. خدا من نمیدونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن میدونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا. ۲۳مهر۱۴۰۳
واسه مناسبتها معمولا همه میخوان ترمیم کنن گوگولی کنن ،شب یلدا روز پدر روز مادر عید نوروز کریسمس ،اگه مشتری تو این روزها نداری یا از قفل وقت رزرو نکردن ،یه جای کار مشکل داره،باید بتونی مشتری جذب کنی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واسه مناسبتها معمولا همه میخوان ترمیم کنن گوگولی کنن ،شب یلدا روز پدر روز مادر عید نوروز کریسمس ،اگه ...
نه عزیزم هست میخام بدونم آیا دم عیدی بهتر میشه😅
روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍. خدا من نمیدونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن میدونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا. ۲۳مهر۱۴۰۳