هواااااااااااااسرددد مدیر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 327 عنوان حاجت دارها🌹 | مشاهده متن کامل بحث + 2337 بازدید | 517 پست سلام بچهامن باراولم ک دارم میرم قم اگ خداقسمت کنه امروزبرم دلم خواست اسم اونایی ک حاجت دارن بگن بنویسم توبرگ رفتم سرچاه امام زمان بندازم بلکه گشایش توکارتون شد🌹 1403/08/14 | 12:55 33 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دنیا365 عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 1893 اگر میشه منم دعا کن اسم منم بنویس حدیثه دعا کن زودتر با یه مرد خوب ازدواج کنم
هواااااااااااااسرددد مدیر استارتر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 327 اگر میشه منم دعا کن اسم منم بنویس حدیثه دعا کن زودتر با یه مرد خوب ازدواج کنم نوشتم عزیز
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 9576 عزیزم برای خونه خریدن ماهم دعا کنقبلا تو شخصی باهم حرف زدیم ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
هواااااااااااااسرددد مدیر استارتر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 327 عزیزم برای خونه خریدن ماهم دعا کنقبلا تو شخصی باهم حرف زدیم یادم نیس خواهراسمتومیگی
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 9576 یادم نیس خواهراسمتومیگی وااااای حق داری من اشتباه گرفتم من با کسی ک تگم کرده حرف زده بودم ن شما معذرت میخوامبهزاد خونه مدنظرمونو بخره اینو بنویس بی زحمت برام ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
هواااااااااااااسرددد مدیر استارتر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 327 وااااای حق داری من اشتباه گرفتم من با کسی ک تگم کرده حرف زده بودم ن شما معذرت میخوامبهزاد خونه مدنظر ... چشم عزیز
بهارگیلانی عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 16635 سلام عزیزم چشم حتما.برای نیت دل شماهم یس میخونم حرم امام رضا علیه السلام.ان شاالله حاجت روا بشید.منم ... یه دنیا ممنون ممنون از لطفت عزیزم 😍چشم حتما 💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
eliiiis1 عضویت: 1402/07/17 تعداد پست: 1279 به نیت دلت یس میخونم حرم امام رضا ان شاالله حاجت روا بشی💚 میشه لطفا برای منم دعا کنی امام رضا واسطه بشه و رابطم با عشقم خوب بشه و آشتی کنیم و زود ازدواج کنیم 🙏❤️اسمم الی
picopoo عضویت: 1400/07/17 تعداد پست: 3814 سلام عزیزم انشالله حاجت روایی و عاقب به خیری شما و همه ی کسایی که تو تایپیکت شرکت کردن به حق جده سادات و صاحب الزمان🙏💚مریم لطفا جای خدا نباشید.
ati133 عضویت: 1403/06/06 تعداد پست: 2019 @mis_dornika @400susan @mooon71 @ati133 @za_eb رو حتما بنویس🙂 فدات بشم😘😘
mis_dornika عضویت: 1399/05/30 تعداد پست: 175 @mis_dornika @400susan @mooon71 @ati133 @za_eb رو حتما بنویس🙂 خیلی متشکرم که به یادم بودی🥰 امیدوارم بهتر از اون چیزی که از خدا میخوای بهت عطا کنه🙏♥
f2134 عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 558 اول صبی دلموشلدکردی دلت شادبشه خواهر🫂 سلام عزیزم یس به نیت حاجت دلتون روبرو ضریح امام رضا خوندم ان شاالله حاجت روا بشید
f2134 عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 558 یه دنیا ممنون ممنون از لطفت عزیزم 😍چشم حتما فدات عزیزم یس به نیت حاجت دلتون روبرو ضریح امام رضا خوندم بحق روز عزیز روز ولادت حضرت زینب ان شاالله حاجت روا بشید