2777
2789
عنوان

حاجت دارها🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 2337 بازدید | 517 پست
عزیزمممم ممنونتم گلم بخدا میخوام تگت کنم نمیشه نگا کن@حنایـمن@حنای-منقبلا میشد الان نمیشه به نی نی ی ...

کدوم کاربر تگ نمیشه؟

برای حذف تاپیک ۱ مورد  لینک خصوصی رو به پی وی (پیام خصوصی) niniyar_1 ارسال کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کدوم کاربر تگ نمیشه؟

کلا کاربرایی که خط تیره بین اسماشون هس برام تگ نمیشه

مثل @حنایـمن اسمش حنای-من

و خیلیای دیگ

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
اسماشونوبه فارسی بگوخواهرتابنویسم

من خیلی وقت پیش حاجت هاشنو نوشتم الان اسمشونو یادم نیست بنظرت تو بنویسی کاربر .... فلان اشکالی داره؟ 

یا میخای من تگ کنم هر کدومشون اومدن حاجتشونو گفتن با اسمشون تو اونموقع بنویسی اگه دیر شد و امشب میری حرم من بقیه رو خودم می‌نویسم میبرم هرکسی موند ندیدی 

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂

چاه نداره دیگه همون کنار ضریح اسم ببرید ممنونیم

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
@masinafasi معصومه شفای مریضیش @setif @perans_m @mahsa204204 @samera77 معجزه بشه خونه بخرن

سلام عزیزم ممنون از دعوتت برات حمد خوندم من خونه دارم الحمدلله برا دخترام دعا کن خوشبخت بشن

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚
سلام عزیزم ممنون از دعوتت برات حمد خوندم من خونه دارم الحمدلله برا دخترام دعا کن خوشبخت بشن

وایی ببخشید میخاستم برای کاربر بالایی مهسا بنویسم 

ممنونم عزیزدلممم🤭⁦❤️⁩🥺

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂
2810