2777
2789
عنوان

اکس رو به نامزدی دعوت کنیم⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 30 پست
به این فکر کن که اگر نامزدت هم مشابه همین کار رو بکنه و به شما بگه که اکسم خودش رو یه دوست میدونه و ...

ایشون هم با اکسش همکاره تو یه شرکت کار میکنند 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

من موندم اصلا چرا به ذهنت رسیده که دعوتش کنیادم میمونه چی بگه

فک کن دغدغه ملت اینه اکس قبلی بیاد به مراسم یه لحظه خودشو بزاره جای نامزدش ببینم اکس اوشون هم بیاد اینجوری ریلکس حرف میزنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه اکس و دوست بودن رو تموم کن گلم تو دیگه نامزد داری

هنوز همکلاسی هستیم تو دانشگاه هم با هم کلاس برداشتیم چون کارای انتخاب واحدم اون میکنه 

من موندم اصلا چرا به ذهنت رسیده که دعوتش کنیادم میمونه چی بگه

چیکار کنم خوب وقتی رل بودیم من عروسی خواهرش هم رفتم بعد اکیپ ما اینجوری بوده الان بگم بقیه بیان این نیاد 

بحث احترام گذاشتنهنه به اکستاحترام به شوهرتنباید دعوتش کنی فک کن شوهرت اکسشو دعوت کنه تو مهمونی نامز ...

چی بگم من مشکلی ندارم واقعا اگه مثلا ارتباط فامیلی یا کاری یا درسی با اکسش داره بیاد به شرطی که بینشون تموم شده باشه 

چیکار کنم خوب وقتی رل بودیم من عروسی خواهرش هم رفتم بعد اکیپ ما اینجوری بوده الان بگم بقیه بیان این ...

یعنی نامزدت واست ذره ای اهمیت نداره که دست از این تفکرات چرت برداری؟ 

مگه بهش فکر میکنی و مهمه که دعوت کنی ؟ واسه ارامش روان خودت میگم دعوت نکن به زندگی جدیدت برس و برات ...

همکلاسی هستیم تو اکیپ ماست روزانه با هم برخورد داریم خب درس دانشگاه چند روز قبل تولدم برام گرفتند ایشونم کادو داد کات کردیم دشمن که نیستیم 

بعدم تو بعد اینکه نامزد کردی حق نداری دیگه با پسر دیگه ای در ارتباط باشیحتی اگه بیای بگی دوست معمولی ...

صبر کنم کلا دانشگاه تموم بشه؟ دیگه کات کامل کنم حتی از دوستی معمولی و همکلاسی 

تو الان باید تو فکر مراسم و همسرت باشی نه که دغدغت اکست باشه

دعوت افراد هم جزو مراسمه خب 

هنوز همکلاسی هستیم تو دانشگاه هم با هم کلاس برداشتیم چون کارای انتخاب واحدم اون میکنه

ببین به نظرم اگه همه کلاس رو دعوت میکنی خب اونم دعوت کن اما دیگه به چشم دوست نگاهش نکن گلم دیگه مثل برادرت بدونش از این به بعد 

ببین به نظرم اگه همه کلاس رو دعوت میکنی خب اونم دعوت کن اما دیگه به چشم دوست نگاهش نکن گلم دیگه مثل ...

مرسی بهترین نظر بود چون همه کلاس که نه ولی دوستای خودمون رو دعوت میکنیم اینم یه دوسته دیگه اگر دعوتش نکنم خیلی جلوه بدی میشه ولی فقط میگم دعوتش کردم نیومد دیگه خیلی دل خودم میکشنه دوست دارم باشه تو شادی من