2777
2789
عنوان

اکس رو به نامزدی دعوت کنیم⁉️

399 بازدید | 30 پست

لطفا دوباره پاک نکنید 

الان با دو تا دوستام صحبت میکردم دو نظر کاملا متفاوت دادند اولش بگم اکسم همکلاسیم هست و تو اکیپ ما هم هست خیلی همو میخواستیم ولی نشد تقریبا هر روز هم میرم دانشگاه میبینمش چون کلاسا با هم برداشتیم اون برام انتخاب کرده و با هم با اینکه کات کردیم ولی اوکی هستیم حالا میخواهیم یه مراسم نامزدی بگیریم. 

یکی دوستام میگه دعوتش نکنی خیلی جنبه بدی داره چون تولدم که بود چند روز قبل برام کادو هم داد یعنی هنوز خودش رو یه دوست میدونه بعد من همه دوستام بیان این نیاد خیلی ناراحت کننده است. 

حالا دوست دیگه ام میگه نه دعوتش نکن هنوز دلش هست و ممکنه احساساتی بشه یا خودش نیاد بازم بد میشه یا میگه کلا مراسم نامزدی نگیر تا دانشگاه تمام بشه همون عقد و عروسی ولی من دوست دارم یه جشن بگیرم امسال تا دوستام هستند. 

خلاصه خیلی تصمیم سخته 

تعداد رای : 19
نظرسنجی
دعوتش کن چیزی نیست
8
42%
اصلا دعوتش نکن
11
57%

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دعوتش کن

کاش یکی‌ ام پیدا میشد می رفت بهش میگفت  من‌ چقدر دلم‌ واسش‌ تنگ‌ شده🖤 ستار‌ه‌ کوچولو ...🌠🌌 اون که یه وقتی تنها کسم بود تنها پناه دل بی کسم بود تنهام گذاشت و رفت از کنارم از درد دوریش من بی قرارم...🎵🎶 https://abzarek.ir/service-p/msg/1989264⭐️  https://harfeto.timefriend.net/17293677314543   

بحث احترام گذاشتنه

نه به اکست

احترام به شوهرت

نباید دعوتش کنی فک کن شوهرت اکسشو دعوت کنه تو مهمونی نامزدیتون😑

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
معلومه که نه 😐

الان چه بگی آره چه نه هر دوش من نمیدونم چکار کنم چطوری ممکنه کلی دوست و همکلاسی رو دعوت کنم یه نفر رو از بین اونا دعوت نکنم خیلی برای خودم سخته برای اون دیگه چقدر سخته 😭

مگه بهش فکر میکنی و مهمه که دعوت کنی ؟ واسه ارامش روان خودت میگم دعوت نکن به زندگی جدیدت برس و برات مهم نباشه اکس و همکلاسی شما الان دارید متاهل میشید دغدغتون  باید فراتر از دعوت اکس به نامزدی باشه .واقعا دغدغه هم سن و سالام و میبینم ناامید میشم 

کجا زندگی می‌کنی!؟این چیزی که میگی بالاشهر تهران هم قفله

کرج کامل بخون همکلاسی هستیم 

به این فکر کن که اگر نامزدت هم مشابه همین کار رو بکنه و به شما بگه که اکسم خودش رو یه دوست میدونه و فقط با هم دوستیم ، نظرت چیه؟

لطفاً یک صلوات بفرستین برای تعجیل در فرج امام زمان (عج)
اصلا نیازی نیست همکلاسی های پسرت رو دعوت کنی

اونا دعوت کردن رفتیم حتی مثلا عروسی خواهراشون بوده یا تولد بوده کافه