2777
2789
عنوان

سقط در شش هفتگی

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

انشالله دامنت سبز بشه برای منم دعا کن خدا به منم بچه صالح و سالم بده جاریم مثل شما بود تو سه ماهگی سقط کرد خیلی اذیت شد و دل شکسته شده بود ولی خدا چندماه بعد بهش دوقلو داد همش میگفت هدیه خداس برای دل شکستم 

ببخشید که نارحتت کردم انشاالله هر چی صلاحته 🥰

خواهش میکنم ،هیچکس با خودش دشمن نیست،من اینجا غریبم،فقط همسرم رو دارم که اونم از طرف اداره فرستادن ماموریت،بهش نگفتم که اونم استرس نگیره،وگرنه دلم نمی‌خواهد خودم رو اذیت کنم

انشالله دامنت سبز بشه برای منم دعا کن خدا به منم بچه صالح و سالم بده جاریم مثل شما بود تو سه ماهگی س ...

قربونت عزیزم،اما من از هر کی که بگی دلشکسته ترم،قربون خدا بشم هزاران مرتبه ازش بچه خواسته بودم،خق نبود انقدر اذیت بشم

لکه بینی هم داشتی؟؟بهترین دکترهامیگن توی این سن صبرکن خودش بیوفته کم کم ولی شمارونمیدونم

منم گفت چند روز صبر کن،بعد برو قرص بگیر،اما تا دیروز که نمی‌دونستم بچه رشدش متوقف شده از درد آروم نداشتم اما امروز اصلا هیچ درد و اذیتی نشدم

سقط فراموش شده!!برو بیمارستان دو‌تا شیاف میذارن واست.دفع میشه.موندن تو خونه خطر مرگ داره.بگو مادرت پ ...

مادر و پدرم هر دو به رحمت خدا رفتن،خواهر و برادری هم ندارم که بیان،وگرنه تنها نمیموندم

2810