سلام دوستان عزیزم، من الان باید 9 هفته باردار بودم که دیروز فهمیدم جنین توی شش هفته رشدش متوقف شده و تمام،نمیخوام برم بیمارستان که سقط بشه،شما میتونید کمکم کنید که چه کاری کنم تو خونه دفع بشه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شاید منظورشون اینکه ک باید از داروخانه ی بیمارستان بگیری من از بیرون نتونستم تهیه کنم..داروخانه بیما ...
نه گفتن باید بستری بشی،یه خانم رفته بود بیچاره شده بود، منم مرض ندارم بخوام خودم رو اذیت کنم،هرچند از جمعه هم لکه بینی دارم،خواستم بدون دردسر تو خونه دفع بشه
خیلییی راحتتری تو بیمارستان برو ساکشن هرطور شده تو خونه خیلیییی خونریزی میکنی و اعصابت خورد میشه تهش خدایی نکرده بقایا میمونه باید بری عمل ! بیمارستان هییییچ معایبی بیشتر از خونه سقط کردن نداره خودم دوبار بیمارستان سقط کردم شش ماه دوباره باردار شدم خواهر شوهرم خونه سقط کرد ده روز خونریزی تهش هم جراحی شد ۳سال باردار نمیشد اینقدر که ضعیف شده بود
ببین اگر شرایطش هست برو بیمارستان انشالله که برات راحت بگذره این دوران❤️