2777
2789
عنوان

سقط در شش هفتگی

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 46 پست

شاید منظورشون اینکه ک باید از داروخانه ی بیمارستان بگیری 

من از بیرون نتونستم تهیه کنم..داروخانه بیمارستان بهم دادن

ولی از بیمارستان رفتن هم نترس..اونجا حداقل یه سرم بهت میزنن رو ب راه میشی..

فقط تو میتونی راه برو ک دفع شه

بستریت نمیکنن فقط اذیتت میکن من رفتم دست میکنن داخل معاینه میکنن بعد هیچکارم نمیکنن میگن برو خونه خو ...

منم از همین دستکاری شدن میترسم،چون دیروز تو‌مطب یه خانم رفته بود چند تا بخیه هم خورده بود ترسیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید منظورشون اینکه ک باید از داروخانه ی بیمارستان بگیری من از بیرون نتونستم تهیه کنم..داروخانه بیما ...

نه گفتن باید بستری بشی،یه خانم رفته بود بیچاره شده بود، منم مرض ندارم بخوام خودم رو اذیت کنم،هرچند از جمعه هم لکه بینی دارم،خواستم بدون دردسر تو خونه دفع بشه

2805
چرا با خودتون دشمنید?! برو بیمارستان یکی باشه ب دادت برسه .

ای بابا،دشمن نیستم با هودم،بینارستان انگولک میکنن آدم رو اصلا ارزش رفاچتن نداره،دیروز تو مطب دکتر یه خامه رفته بود بیچاره از درد نمیتونست بشینه

خیلییی راحتتری تو بیمارستان برو ساکشن هرطور شده تو خونه خیلیییی خونریزی میکنی و اعصابت خورد میشه تهش خدایی نکرده بقایا میمونه باید بری عمل ! بیمارستان هییییچ معایبی بیشتر از خونه سقط کردن نداره خودم دوبار بیمارستان سقط کردم شش ماه دوباره باردار شدم خواهر شوهرم خونه سقط کرد ده روز خونریزی تهش هم جراحی شد ۳سال باردار نمیشد اینقدر که ضعیف شده بود

ببین اگر شرایطش هست برو بیمارستان انشالله که برات راحت بگذره این دوران❤️

طناب بزن،میشه تو این حالت دعام کنی؟

پناه بر خدا،الهی که هرکسی هر مشکلی داره حل بشه،برای شما هم،هر چند عزیز اگه دعای من پیش خدا ارزش داشت این بچه رو بهم می‌بخشید😢😢

2810