2777
2789
عنوان

بچه هاا تغییر بعد از کاهش وزن زیاااد

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 91 پست
منم ۱۰ کیلو کم کردم هر کی میبینه میگه مریض شدی؟ولی واقعا محل نده به این حرفا مهم سلامتی بدنته

کاهش وزن اگه اصولی و تحت نظر پزشک تغذیه باشه اینطوری نمیشه من 26 کیلو کم کردم اما تقریبا طی  یک سال نه  شکمم افتاده شد نه صورتم خراب شد

متاهل و متعهد درخواست دوستی آقایون=رد و تحویل اسکرین شات درخواست به نی نی یار                              

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شک نکنن کلی تغییر میکنیالان چندی

الان نزدیک 120 شدم‌ 😢خیلیی افتصاحه واقعا کمرم و شکمم زیاد بزرگ نیست فقط پاهام و باسنم، حتی شونه هام خیلیی کوچیکه خودم میدونم داره خیلیی اضافه وزنو تحمل میکنه بدنم🥺💔

خیلیی سخته ها درکت میکنم مخصوصا برای ماها که هوس میکنم شیرین جات و غذاهای چرب ولی خوب مجبوریم هم برا ...

ااره کلی لباس دارم که اندازم نمیشه دیگه.  امیدوارم دوماه دیگه بتونم همشونو بپوشم.  دوماهه دیگه بعدش کالری تثبیت خیلی بیشتر از کالری هدفه برا کاهش وزن.  وضعیت بهتر میشه

آفرین به اراده اش واقعاا😍

دوست همسرم ۸۰ کیلو کم کرد با ورزش و رژیم ۱۶۴ کیلو بود خیلی عالی شده خودم دیدم نشناختم درسته یکم قیافه اش بهم ریخته و زرد شده ولی بعد رژیم وقتی به خودش برسه بازم خوب میشه نهایتش ۵ کیلو دیگه چاق بشه ولی دیگه هیچ وقت مثل قبل چاق نمیشه

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان نزدیک 120 شدم‌ 😢خیلیی افتصاحه واقعا کمرم و شکمم زیاد بزرگ نیست فقط پاهام و باسنم، حتی شونه هام ...

فداسرت

کم میکنی

من توی گروه اشنا شدم کمش کردم 

۷۶بودم

الان ۶۸م

میخام‌بیام ۶۳

کمرم دورش شده ۷۵

فوق العاده شده اندامم

ناگفته نمونه من ژن باسن خوب داشتم

الان عالیه اندامم

گودی کمر و کمر باریک باسن تقریبا پهن

دوست همسرم ۸۰ کیلو کم کرد با ورزش و رژیم ۱۶۴ کیلو بود خیلی عالی شده خودم دیدم نشناختم درسته یکم قیاف ...

خوشبحالشون واقعا خیلیی آدم تغییر میکنه من الان حتی عکسای بچگیمو میبینم میگم چقدر لاغر بود (با اینکه باز برای همون سنم چنان لاغر نبودم) ولی صورتم لاغر و خوش فرم بوده الان بخاطر چاقی صورتم پف کرده گرد گرد شده