2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی دیدی

هفته پیش دیدم که لباس عروس سفید پوشیدم کنارمم دوماد بود بعد داشتیم عکسای عقد رو مثلا میگرفتیم ، بعد تو خواب لباسم یکم کوتاه شد ، یکی ام دو روز پیش دیدم ک داشتیم برا عروسی خواهرم که متاهله اماده میشدیم، ولی تو خواب من لباس عروسو پوشیده بودم و از من عکس اینا میگرفتن، بعد بازم یکم کوتاه شد لباسم تو خواب، خیلیییی نگرانم...

دیدن لباس عروس در خواب نشان‌دهنده‌ی آرزوها و امیدهای شما برای آینده است. سفید بودن لباس نماد پاکی و شادی است. حضور داماد در کنار شما ممکن است به معنای ارتباطات عاطفی یا تعهدات جدید باشد. گرفتن عکس‌های عقد نیز می‌تواند نشان‌دهنده‌ی لحظات مهم و یادآوری از تجربیات خوب زندگی باشد. کوتاه شدن لباس در خواب ممکن است به احساس عدم آمادگی یا نگرانی درباره‌ی تغییراتی که در زندگی‌تان رخ می‌دهد، اشاره کند. این خواب به طور کلی بیانگر امیدها و چالش‌هایی است که با آن‌ها روبرو هستید.