2777
2789
عنوان

خرافات یا واقعیت عایا

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 44 پست
درسته ولی سحر هم اگه باشه متل چاقو هست دگ میتونه آسیب بزنه

سوره ناس و فلق وقتی به پیامبر نازل شد که یهودیا داشتن براش طلسم و جادو درست میکردن. خوندن  روزانه اینا و توحید و آیت الکرسی ان‌شاءالله جلوی جادو و چشم زخم رو می گیره

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونی که میگی کارماست که برای هرکاری وجود دازه

کلا یه چیز دیگه برداشت کردی 😂

کارما همون چوب خداس که میگن 

من دارم راجب طلسم حرف میزنم

طلسم با موکل کار می‌کنه. موکل طلسم هم باید منفی باشه 

موکل منفی کلا کارش اذیته 

هم تو هم فرد مقابل 

یا از همون اول سراغ خودتم میاد ، یا وقتی کارش تموم شد سراغت میاد 

کلا یه چیز دیگه برداشت کردی 😂کارما همون چوب خداس که میگن من دارم راجب طلسم حرف میزنمطلسم با موکل کا ...

خب اونطوری ک اصلا هیچکس نمی‌خواست استفاده کنه چون برای یکی طلسم مرگ میزنه خودشم میمیره 

خب اونطوری ک اصلا هیچکس نمی‌خواست استفاده کنه چون برای یکی طلسم مرگ میزنه خودشم میمیره

اول اینکه طلسم هیچوقت صدردصدی نیست 

مثلا تو مرگو میگیری ولی ممکنه طرف مریض شه و با دعا و زاری باز خوب شه، شایدم هیچیش نشه اصلا.

اگرم بمیره ، معمولاً موکل نمیاد دقیقا همون بلارو سرتو بیاره

اینکه میگن دعای رایگان کار نمیکنه و باید پول بدی واسه اینه که موکل از همون اول باید بهش چیزی بدی که واست کاری کنه

دعا نویس از اون پول مثلا قربونی میده

همین کار از شدت عوارضش برای تو کم می‌کنه تا حدودی

ولی چون موکل منفی کلا ذاتش خرابه حتما باید اذیت بکنه 

هرچقدر طلسم منفی تر و سنگین تر ، اذیتای اون بیشتره

چون از موکل قوی تر و منفی تری استفاده میشه

و واقعا هم پیش میاد گاهی موکل طرفو(کسی که طلسم گرفته ) کشته باشه . کشتنش هم اینطوری نیست که مستقیم با چاقو بیاد سراغت، کاری می‌کنه به مرحله ای برسی که خودت خودتو بکشی....

وگرنه همه دستشون یه طلسم واسه اینو اون بود دنیا نابود میشد یه شبه

اول اینکه طلسم هیچوقت صدردصدی نیست مثلا تو مرگو میگیری ولی ممکنه طرف مریض شه و با دعا و زاری باز خوب ...

طلسم اگه واقعیه هم مثل چاقو هست اگه بخوای بزنی میزنه دیگه پنجاه پنجاه نیست که طرفو از بین میبره چاقو ام کسی خورده باشه ممکنه با درمان خوب بشه

طلسم اگه واقعیه هم مثل چاقو هست اگه بخوای بزنی میزنه دیگه پنجاه پنجاه نیست که طرفو از بین میبره چاقو ...

طلسم مثل اینه به یکی بگی برو فلان کارو واسم بکن 

یا می‌ره انجام میده 

یا میندازه پشت گوشش 

یا نصف و نیمه انجام میده.

یا هم از پسش برنمیاد 

تو طلسم هیچوقت قطعیت وجود نداره

طلسم اگه واقعیه هم مثل چاقو هست اگه بخوای بزنی میزنه دیگه پنجاه پنجاه نیست که طرفو از بین میبره چاقو ...

بقول خودت یا طرف چاقو میخوره میمیره 

یا جاخالی میده خطا می‌ره 

یا زره داره چیزیش نمیشه

2810