2777
2789
عنوان

خرافات یا واقعیت عایا

439 بازدید | 44 پست

سلام با توجه به وجود سحر و و طلسم میگم، مثلا یه نفر که دشمنی داره خدای نکرده خب میره اونو مثلاً چاقو میزنه یا حالا یه کاری می‌کنه و از بین میبرتش اونجوری هزار تا شواهد و مدارک دست پلیس و اینا میفته و دردسر میشه براش خب بجاش بره سحر و جادو بکنه. چرا وقتی سحر و جادو هست استفاده نمیکنن ازش مردم؟ و به راحتی هم تشخیص داده نمیشه و اصلاً شاید کسی نفهمه کار کیه و یا اصلا جادو و طلسمی در کار بوده؟ 

خرااااافاااات

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عمر دست خداست 

به طلسم و جادو جن اعتقاد دارمو براش هر شب سوره ناس و فلق و توحید و آیت الکرسی میخونم و به دستم فوت می‌کنم و به سر و بدنم دست میکشم

وقتی هم دجال بیاد بیشتر لشکرش یهود و جادوگرا هستن

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

عمر دست خداست به طلسم و جادو جن اعتقاد دارمو براش هر شب سوره ناس و فلق و توحید و آیت الکرسی میخونم و ...

درسته ولی سحر هم اگه باشه متل چاقو هست دگ میتونه آسیب بزنه

چون طلسم و دعاهم دوطرفس

نمیتونی بدون اینکه آسیب ببینی باهاش آسیب بزنی 

یقه خودتم میگیره 

هم اینکه برای آسیب های بزرگ باید طلسم قوی تر باشه که هرکسی توان انجامش رو‌نداره . یعنی اگه همچین قدرتی داشته باشه کلا می‌ره سمت یسری کارای دیگه ، واسه مردم طلسم نمیزنه ....

اگرم طرفی که واسش طلسم میزنی از قبل آمادگی داشته باشه یا محافظت داشته باشه فقط تویی که ضرر میکنی . اون چیزیش نمیشه

دیدم خب یعنی عقلشون نمیرسه برای خودشون طلسم کنن خوشبخت بشن فقط برای بقیه؟

کسی که سمت جادو میره ذات خوبی نداره و قطعا بد مردم رو میخواد. و حتی اگه کسی اعتقاد نداشته باشه و برای تفریح بره پیش فالگیر و اینا تا ۴۰ روز عبادتش قبول نمیشه

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

اون ظاهر زندگی شونه واسه پول بیشتر وگرنه خیلی هم پولدار و خوشبختن رو نمی کنن

بعدم یه بنده خدایی از همین افراد جادوگر پرسیده بود طرف گفته بود ما واسه خودمون نمی‌تونیم کار کنیم

لایک نکن خواهر
2810