2777
2789

من تصمیم گرفتم کنکور مجدد بدم شرایط زندگیم خیلی بد باید ازش در بیام برم از شهرمون 

از طرفی فقط ی شهر خاص و یک رشته خاص رو میخام ک رتبه زیر ۱۰۰۰ میخاد 

حالم بد حس نیکنم چند روزه دارم درجا میزنم هیجی نمیفهمم گاهی حس میکنم هوش کافی ندارم نمیفهمم چندین بار توسط مشاور قبلیم خورد شدم اعتماد ب نفسم صفر شده احساس ناتوانی نیکنم حتی جدیدا فور خددکشی ام هیچ تسلطی رو شرایطی ک توش هستم ندارم تروخدا کمکم کنید 

دلم میخواد بخونم اما حس میکنم خنگم💔

یعنس اگ یکی بهم اطمینان بده بخونم میشه روزی ۱۶ ساعتم حاضرم بخونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
برای چی یه شهر خاص و یه رشته خاص؟

چون فقط ی رشته هس ک دوست دارم اون رشته هم پر متقاضی ترینه 

شهرم ی شهر خاص چون کلی از دوستام اونجان ادمی ک دوستشون دارم اونجان مطمئنم اونجا ب ارامش میرسم از طرفی کلان شهر امکاناتش خوبه برای کارایی ک میخوام بکنم

منم تو این شرایط بودم 

فقط بدون که تا نکشی رنج، گنج میسر نمیشه عزیزم 

یه روزی برمیگردی میخندی به این روزا

میفهممت خیلی سخته خیلی... 

منم دارم برای کنکور ارشد میخونم ولی میفهمم واقعا بچه هاب کنکور سراسری توی یه لول دیگه سختی میکشن

درسته آدم بعضی روزا احساس میکنه هیچی بلد نیست ولی بدون اکثرا این حس رو دارن و طبیعیه. به خودت ایمان داشته باش و حسابی بخون و ناامید نشو

هرکاری شدنیه فقط باید مجبور باشی

پس گوشیتو اتیش بزن و شهریور بیا تگم کن بگو قبول شدم

خدا جونم لطفا نزار ازت دور شم منو بغل کن ..نگهم دار پیش خودت :) تو بدون منم خدایی منم اما بدون تو هیچم!

دختر چی داری میگی منم پشت کنکوری هستم سال دومم هست مگه قراره آسمون به زمین برسه من خودم در بدترین شرایط روحی کنکور دادم سال پیش منی که همه ازم توقع دو رقمی داشتن ۴ رقمی شدم 

هیچی نمیشه از الان کلی وقت داری بخونی رتبه زیر هزارم میاری من خودم شیرازم ولی هدفم تبریز هست میدونم سخته برام ولی هر روز به امید این میخونم سال دیگه جایی باشم که آرزوش دارم...

دختر چی داری میگی منم پشت کنکوری هستم سال دومم هست مگه قراره آسمون به زمین برسه من خودم در بدترین شر ...

من مهندسی کامپیوتر فردوسی مشهد میخام چون اونجا استادی هس ک میتونه کمکم کنه برای مهاجرتم همه دوستام اونجان ادمایی ک برام مهمن اونجان حتی کسی ک باهاش تو رابطه بودم و ارتباطمدن بخاطر اینکه شهرامون فرق کرده اونجاس گسر افتادم انگار با کوچکترین خطایی ممکنه این فرصت کلا از دست بدم

از طرفی این رشته و این دانشگاه رتبه ۶۰۰ ۷۰۰ میخواد حتی میبینی با رتبه ۲۰۰ میرن این دانشگاه 

من مهندسی کامپیوتر فردوسی مشهد میخام چون اونجا استادی هس ک میتونه کمکم کنه برای مهاجرتم همه دوستام ا ...

رشته ریاضی هستی؟؟

اقا رشته ریاضی که کاری نداره نسبت به تجربی 

همکلاسی من دوسال تجربی بود سال آخر رفت رشته ریاضی شد ۱۵۰۰ امسال‌ امیرکبیر قبول شد

منم به خاطر کسی که دوسش دارم مجبورم برم تبریز

کاش اونم یه شهر بهتر بود نه تبریز که کلا به فارسی زبان ها اهمیت نمیدن🥲

رشته ریاضی هستی؟؟اقا رشته ریاضی که کاری نداره نسبت به تجربی همکلاسی من دوسال تجربی بود سال آخر رفت ر ...

کجا کاری نداره 

هرکی گفته دروغ گفته درسای ما ب شدت سخته در برابر بقیه رشته هااا حجمش هم بیشتره 

کی گفته با ۱۵۰۰ امیر کبیر قبول نیشی😑باید زیر ۳۰۰ باشی واسه امیر کبیررر

کجا کاری نداره هرکی گفته دروغ گفته درسای ما ب شدت سخته در برابر بقیه رشته هااا حجمش هم بیشتره کی گفت ...

من نگفتم چه رشته ای امیرکبیر آورده 

مهندسی دریایی اورده کامپیوتر که نیست🤗🤗

بعدشم من نمیگم آسونه درسا رقابت کمتره خیلی کمتر

۶۰ درصد هم نهایی که دروس عمومی ضریب بالا داره

کجا کاری نداره هرکی گفته دروغ گفته درسای ما ب شدت سخته در برابر بقیه رشته هااا حجمش هم بیشتره کی گفت ...

من رشته تجربی هستم شیمی که دیگه یکسان هست

روز قبل هر دو کنکورم شیمی رشته ریاضی چک کردم همه هن گفتن شیمی رشته ریاضی آسون تر بوده

2810