2777
2789
عنوان

من واقعا ب کمکتون احتیاج دارم دلم نمیخاد بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 19 پست
چون فقط ی رشته هس ک دوست دارم اون رشته هم پر متقاضی ترینه شهرم ی شهر خاص چون کلی از دوستام اونجان اد ...

تصمیمت غلطه کلا، ولی انشاله هرچی برات خیره اتفاق بیفته

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت
من رشته تجربی هستم شیمی که دیگه یکسان هستروز قبل هر دو کنکورم شیمی رشته ریاضی چک کردم همه هن گفتن شی ...

شیمی فقط شیمی میبیتی شینی تخصصی شماس ولی با مال ما یکسانهفیزیک ما کلی بیشتر از فیزیک شماس 

شما ی کتاب ریلضی اسون دارید ما گسسته هندسه امار حسابان ریاضی  داریم در ازای اون 

شینیمون هم ک برابره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیمی فقط شیمی میبیتی شینی تخصصی شماس ولی با مال ما یکسانهفیزیک ما کلی بیشتر از فیزیک شماس شما ی کتاب ...

شما اگه ریاضی بیشتر از ما دارید ما یه زیست داریم دهن سرویس کن 

بعدشم همه میدونن رقابت شما کمتره تو با یه درصد نرمال و نهایی میانگین معدل ۱۸ راحت ۲۰۰ میشی 

امسال خودم قلمچی مصاحبه دیدم دختره منطقه ۲ با تراز ۸ هزار و نهایی ۸ هزار شده بود ۲۳۵ 

حالا ما با کنکور تراز ۸ هزار ۹ هزار به بالا میاریم رتبه

شما اگه ریاضی بیشتر از ما دارید ما یه زیست داریم دهن سرویس کن بعدشم همه میدونن رقابت شما کمتره تو با ...

چی میگی شما برا خودت من امسال کنکور دادم تراز نهایی و کنکورم ۸۳۰۰ بود حفتش شدم ۲۵۶۰ منطقه 

کجا ۲۰۰ میشی 

۲۰۰ باید معدل ۱۹ و درصدای کنودر میانگین ۵۰ بزنی😑

2805
چی میگی شما برا خودت من امسال کنکور دادم تراز نهایی و کنکورم ۸۳۰۰ بود حفتش شدم ۲۵۶۰ منطقه کجا ۲۰۰ می ...

باشه اصلا شما رقابت سخت تر و بدتر 

خب بشین بخون قبول شو دیگه 

من دوستم از ۵ هزار تجربی تو ۶ ماه شد ۹۰۱

بخون

البته انگار رقابت شما سنگین تره ما بی خبر بودیم