2777
2789

وای برا منم سوالههه واقعا من خیلی از کار کردن میترسم 

تو دیوار میبینم میترسم شاید معتبر و اینا نباشه 

ولی من داداشم از طریق دیوار خیلی کار رفته 

از خیلی هاشم بیرون اومده به خاطر بینظمی و کم کاری خودش 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مزخرف گفته

فروش محصولات ارایشی تراست! نمیدونم برم یا ن

میدونم توش پولی نیست و همش سرابه و شستشوی مغزی 

آخه کی از من میاد آرایش میخره والا جوری خانوما هجوم بردن به اینکار اینستا رو باز میکنم همش نوشتن فلانی‌ام نماینده شرکت تراست نمیدونم چیزی هس یا نه

فروش محصولات ارایشی تراست! نمیدونم برم یا نمیدونم توش پولی نیست و همش سرابه و شستشوی مغزی آخه کی از ...

وای نرو که جز بدبختی چیزی نیست 

من چندسال پیش تو دام همچین چیزی افتادم پدرم در اومد خیلی هم سیریش هستن دیگه ولت نمیکنن 

به زمان بندی خدا اعتقاد داشته باش💜
فروش محصولات ارایشی تراست! نمیدونم برم یا نمیدونم توش پولی نیست و همش سرابه و شستشوی مغزی آخه کی از ...

گول نخور من خوردم میگم 

هیچی توش نیست 

ببخشید ولی باید خیلی قالطاق باشی تا بتونی بفروشی

وای نرو که جز بدبختی چیزی نیست من چندسال پیش تو دام همچین چیزی افتادم پدرم در اومد خیلی هم سیریش هست ...

تو شرکت تراست بودین؟ آخه میگفت تراست با بقیه فرق داره؟ الان میگه شدم کارآفرین و به همه کار میدم سمینار داریم کلاس انگیزشی آنلاین داریم

تو شرکت تراست بودین؟ این کلاس انگیزشی اینا چیه میزارن؟

نه اون نبود 

مجازی واسه ما میزاشتن بعد که نمیدونم به رتبه چی چی میرسیدی تو ایونتای کشوری میرفتی 

زر زیاد میزدن کلا

تو شرکت تراست بودین؟ آخه میگفت تراست با بقیه فرق داره؟ الان میگه شدم کارآفرین و به همه کار میدم سمین ...

نه یک شرکت دیگه 

ولی اینا همش مثل همدیگه است 

همش وعده و وعیده 

به زمان بندی خدا اعتقاد داشته باش💜
2810