2777
2789
عنوان

خانوما حمله نکنید بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 52 پست
چرا باز هم داشتنش بهتر از نداشتنشه

اتفاقا برعکسشو زیاد دیدم

که داشتن و میگفتن اگه نبود بهتر بود چون انتظاری هم این وسط نبود..

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮

بنظرم الان دیگه اون دوره گذشته که پسر پسر کنن هرکاری مرد میکنه زن هم میتونه انجام بده..من که بچه اولم دختر شد اصلا اصلا ناراحت نبودم که هیچ خوشحالم بودم،جفتمونم الان عاشق دخترمیم

چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من الان درآمدم از داداشم بیشتره. حامی بودن به پسر دختر بودن ربطی نداره. از نظر عاطفی هم که دخترا خیلی بیشتر به درد مبخورن. 

ولی درکل خوبه آدم از هردوجنس داشته باشه.

آقا من میخوام ترک کنم🤦 بیکار میشم سرم تو گوشیه. اگر منو دیدید اینجا دارم تاپیک گردی میکنم دعوام کنید. مگر اینکه خودم تاپیک زده باشم و سوال داشته باشم.

شاید اینطوری فکر کنی ولی هستن پسرایی که بزرگ میشن و حامی پدر مادر نمیشن و اصلا هیجوره کمک نمیکنن و بالعکس دخترو دیدم که بشدت هوای پدرو مادرو داشته عین مرد ، احتمالا خودتم دور و برت دیده باشی .. منم شوهرم تک پسره و زمین و باغ اینا دارن شاید دلم بخواد بچه م پسر باشه .. ولی همیشه از آینده میترسم هیچوقت ناشکری نکن.

2805
پدر شما نسل قدیم بودشما و شوهرتون این تفکرات و عقاید رو در خودتون تغییر بدین

تغیر ندن هم بچه هاشون تغیر میکنن اون جو خانواده و رابطه بینشون در اینده بخوایم نخوایم توی نسل جدید فرق میکنه

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

ما میگیم ک دختر گریه کن بابا ومامانه...ب غیرت بستگی داره نه جنسیت...همسایمون دختر داشت و همه میگفتن پسر داشته باشه برا پیرسالیشون...پسر دار شدن...پسره معتاد شد و انداختشون سرا سالمندان

چرا خب من خودم بابام هر مشکلی یا کاری بخاد بکنه فقط با داداشم مشورت میکنه

به نظرت کار پدرت درسته که از سایر اعضای خانواده مشورت نمی گیره؟ 

هر کسی میتونه یه ایده و طرز فکر مفید داشته باشه و ربطی به جنسیت نداره. 

مشکل من نیست برادرم خیلی حامیه البته بابام ماشالله جوونه ولی کلا با برادرم مشورت میکنه تو همه کاراش ...

حالا ایشون استثنا هستن

ما فامیلمون یه پسر داره دوتا دختر

داماداش همممه کارا رو انجام میدن

پسرش دکترا داره کاری نمیکنه مجرد هم هست

سنش هم کم نیست بیسواد هم نیست

ولی همه کارا چه مشورتی چه عملی اقتصادی کارهای پزشکی و بیمارستانی همه با داماداست و یکی از دخترا

اتفاقا برعکسشو زیاد دیدمکه داشتن و میگفتن اگه نبود بهتر بود چون انتظاری هم این وسط نبود..

خب بستگی به فرهنگ داره ما که اطرافمون اکثرا نسبت به پدر و مادر بی تفاوت نیستن تا حد امکان بدرد پدر مادرشون میخورن 

پسر میخواد چیکار کنه عزیزم؟ شوهرتون کشاورزه بره جاشو بگیره ؟

عزیزم من ب داداشم فک میکنم بابام بخاد هر سرمایه گزاری بکنه هر کار مهمی تو زندگیش بکنه فقط با داداشم مشورت میکنه نظر اونو میخاد الان داداشم خودش پسر نداره میگم نکنه بعدها این خلا رو حس کنم با خودم همینجور داشتم فک میکردم وگرنه خودم میگم همه چی قسمته خدا بخاد میده نخادم نمیده

خب بستگی به فرهنگ داره ما که اطرافمون اکثرا نسبت به پدر و مادر بی تفاوت نیستن تا حد امکان بدرد پدر م ...

این درسته‌

اما این تفکر که بچه برای پیری بدرد میخوره ، یه تفکر مخربه .

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮

دایی ای من پنج تان هرکی سر خونه زندگیش دیر به دیر میرن دیدن پدربزرگ مادربزرگم.دخترا یکی دکتر میبره یکی میره فرش میشوره یکی خرید میکنه وسیله میبره هرروزم التماس میکنن پدرمادرشون یه وعده بیان خونه شون مهمونشون بشن

به نظرت کار پدرت درسته که از سایر اعضای خانواده مشورت نمی گیره؟ هر کسی میتونه یه ایده و طرز فکر مفید ...

خب نظر ماهم میخاد ولی حرف اخر اون چیزیه که داداشم میگه منظورم اون حامی بودنه حالا نه اینکه ما دخترا رو ادم حساب نکنه

این درسته‌اما این تفکر که بچه برای پیری بدرد میخوره ، یه تفکر مخربه .

نه خب نباید اینطوری فکر کرد هر کسی برای خودش حق زندگی که دلش میخاد و داره  اما نا خواسته این گزینه هم میاد تو ذهن دیگه نمیشه کاریش کرد 😅

2810