2777
2789
عنوان

خانوما حمله نکنید بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 52 پست

همسر من فرزند کوچیک خانوادشونه،یه برادر داره که بچه دار نشده،۴ تا هم خواهر داره که همه مجرد هستن و از سن ازدواجشون گذشته،ما هم بچه نمیخوایم چون دوست نداریم،طرز فکر عصای پیری و کوری و حمایت فقط یه تصور از جانب پدر و مادره،هیچ ضمانتی براش وجود نداره،خصوصاً بنظرم با نسل جدید،اگر فکر میکنی،غیر از اینه،یه بار برو پارک و به حرفهای افراد مسن گوش کن،بچه هاشون اگه بار نباشن یار نیستن(یه درصد استثنارو میزارم کنار)

پسر واقعن چیزی ک فکر میکنیم نیست....معمولن دخترای دلسوز خیلی بیشترن ک حامی پدر مادرنپسر میشه بچه مرد ...

مادرم  همیشه به من می‌گفت دختر شوهر کنه میشه دختر مردم. کدام مردم؟  ( مادرشوهرم از روز اول گفت از عروس ها خوشم نمیاد) 

ازدواج کردم مادرم کلا منو گذاشت کنار. 

و یکسره برای برادرم پول خرج می‌کرد. عروسی آنچنانی گرفتن و خونه و ماشین براش خریدن. 

الان برادرم چسبیده به زنش و  زنش به مادرم محل نمیده. 

منم سمت مادرم نمیرم. 

پیرزن تنها مونده. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

قشنگ تر اینه که از دیدگاه دیگه ای به این مسائل نگاه کنیم. 

هر کس که دختر داره در واقع پسردار هم شده یجورایی، چون همسر آینده ی اون دختر هم میتونه جای پسر خانواده دختر باشه ( چه بسا داماد های یک خانواده اینقدر خوبند و کار مفید در حق پدرزن و مادرزن انجام میدن که ممکنه پسرهای خانواده انجام ندن و یا به دلایلی وقت و شرایط شو نداشته باشند......) 

و همینطور بالعکس، هر کس که پسردار میشه، در واقع یجورایی دختر دار هم شده، چون همسر آینده ی اون پسر میتونه دختر هم باشه برای خانواده شوهرش ( بسیاری از عروس خانم های دلسوز و با انصاف رو دیدیم) 

البته همه ی این ها بستگی داره به ذات خوب آدمها و فرهنگ شون و نوع دیدگاه شون. ( صرف نظر از واقعیت موجود در جامعه نظر دادم) 

من دادش ندارم میدونی سخته . الان سنش بالا رفته منو خواهرام حتی شوهرهامونم کمکش میکنیم ولی اونجوری ک باید نمیتونیم پسراگه خوب باشه واقعا برای پدر مادر خوبه ولی پسرم‌داریم یه هزاری ارزش نداره . پدرم الان یه مشکلی براش پیش اومددوماد هزار سال از کارو زندگی خودشو نمیگذرن برن بیفتن دنبال کار بابام ولی اگه پسر داشت مطمعنم میرفت ولی خدا نخواسته بده دیگه چ میشه کرد

فدای پسر گلم بشم که به زندگیم روشنای بخشید❤❤❤❤❤❤❤