2777
2789
عنوان

مادرشوهرم روزی دوبار میاد خونم خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3932 بازدید | 104 پست
عزیزم میدونم واقعا سخته ولی نمیشه کاریش کرد

چرا نشه کاریش کرد ؟ باید استارتر به شوهرش بگه با مامانش صحبت کنه بگه هفته ای یبار تو بیا هفته ای یبارم ما بچه رو میاریم پیشت 

اگر خیلی بچرو دوس داره خب زنگ بزنه اینا برن

کاربری دست دو نفره ❤️😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاریش نمیشه کرد باید تحمل کنی مادر شوهر منم همین بود همسایه دیوار به دیوار بودیم هر دیقه میومد وقتی از اونجا رفتیم کمتر اومد الان اصلا نمیاد

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
2805

عزیزم یه برنامه ای بریز واسه بیرون رفتن خودت. همون تایم هایی که میخواد بیاد پیشت خونه نباش. مثلا بچه رو بردار بذار تو کالسکه برو پیاده روی. یا خونه دوستت، مادر پدرت، خواهر برادرت..... خلاصه یه برنامه ای واسه خودت بریز که همیشه خونه نباشی که هر وقت دوست داشت بیاد....

را نده

والا درم باز نکنم زنگ همسایه هارو میزنه میاد بالا، از اونورم هی به شوهرم زنگ میزنه میگه در باز نمیکنه شوهرمم منو میبنده به زنگ گوشی، انگار به زور میخواد بیاد تو

چرا نشه کاریش کرد ؟ باید استارتر به شوهرش بگه با مامانش صحبت کنه بگه هفته ای یبار تو بیا هفته ای یبا ...

فکرنکنم این رفت و آمد زیاد طول بکشه

بخاطر بچه میاد اولشه بعد کم کم عادی میشه براش

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
اگه مادر خودت هم بود همینو میگفتی

مادر خود ادم محرمه

آمار زندگي خصوصي دخترش رو كف دست بقيه نميذاره

اين كار حق الناسه

اينكه ٢ بار مزاحم اين خانم ميشه بماند از اون زشت تر

اينه كه از زندگي اين بنده خدا به ديگران آمار ميده

در ثاني

هيچ كس مادر خود ادم نميشه

من ٤ تا خاله دارم

ولي همونا ميتونن جاي مادر خودم باشن؟؟؟ 

هرگززززز

چرا نشه کاریش کرد ؟ باید استارتر به شوهرش بگه با مامانش صحبت کنه بگه هفته ای یبار تو بیا هفته ای یبا ...

ن بچه رو نمیبره میگه شیطونه نمیتونم نگه دارم میاد اینجا نگاش میکنه

والا درم باز نکنم زنگ همسایه هارو میزنه میاد بالا، از اونورم هی به شوهرم زنگ میزنه میگه در باز نمیکن ...

اوو،چقدم مصره ،،،

سختش نیست روزی دوبار 

اومدبچروبده بهش بروبخاب الکی

نمیدونم،،،

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
والا درم باز نکنم زنگ همسایه هارو میزنه میاد بالا، از اونورم هی به شوهرم زنگ میزنه میگه در باز نمیکن ...

خب اصلا نباید اینکارو بکنی. معلومه که این کار اشتباهه. فقط خودتو خراب میکنی با این کار. 

باید از صبح یا از شب قبل به شوهرت بگی من فردا مبخوام برم فلان جا و خونه نیستم. 

2810