2777
2789
عنوان

به نظرتون این پسر قصدش جدی هست یا نه با اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 96 پست
خب قصدش جدی هستش ذیگهب نظر شما جدی هست یا ن

ببین منم الان با ی پسر همین سنی تو رابطم ک قصدش جدیه

ازینحا فهمیدم ک هم ب خانواده خودش گفت هم ب خانواده من

و همه کاری داره میکنه ک نشونم بده قصدش جدیه

و اینکه همش میگ اینقد پس انداز کردم و‌....

هیچوقتم حرف مهریه نیورد

فقط میگفت کاش بدونم پدرت چقد مهریه میگیرع ک الان بذارم کنار اونقدرو و برنامه ریزی کنم

تو باید همه حرفاشو ببینی بعد تصمیم بگیری

مثلا بش بگو بیا با مادرم حرف بزن ببین واکنشش چیه

بش بگو بقول تو ما ک قرار نیس طلاق بگیریم و...قراره خوب و خوش در کتار هم زندگی کنیم پس چرا اینقد استر ...

چون یه بار نشون برده و بهم خورده میترسه 

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همشم اسرار داره با مادرم صحبت کن مادرم دوس داره باهات آشنا شه🥲🥲باباش همش باهاش لجهمیگه پول دارم ک ...

ببین پولش جور میشه اگ مسئله اونه ،ولی آشنایی بیشتر خوبه ولی بدون صیغه ...

بنظرم آدم حسابگریه و به همچی فک کرده که اینارو همه گفته و این خوبه ،ولی خب صیغه نه .

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....

2805
۵ روزه اشنا شدین تصمیم گرفته ازدواج کنین؟راستش زیاد نظرم مثبت نیس خیلی توضیح داده انگار میخواد یه جو ...

خانواده ها میگه با مادرت هم صحبت می‌کنم  ی چند ماه بشناسیم همو حداقل 

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

اولاش که میخوندم با لبخند بود راستشهی میگفتم چ خووب پسر مهربونیهولی حقیقتا تهش لبخندم ماسید حس میکنم ...

دوست داشتن کافی نیست

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

ولی ببین ،صیغه رو بیخیال شید ،مهریه رم حداقل۱۱۴تا اکیه دیگه ...

صیغه ن ک عزیزم منظورش اینه نشون بیاره یه صیغه محرمیت هم بخونیم که راحت باشیم بیرون رفتن اینا 

ببین منم الان با ی پسر همین سنی تو رابطم ک قصدش جدیهازینحا فهمیدم ک هم ب خانواده خودش گفت هم ب خانوا ...

عزیزم خودش گفت با مامانت صحبت می‌کنم که مطمئن شن قصدم جدی هستش 

😕😕مشکلی نداره از این قضیه 

2810