2777
2789
عنوان

به نظرتون این پسر قصدش جدی هست یا نه با اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 96 پست
خب قصدش جدی هستش ذیگهب نظر شما جدی هست یا ن

ببین منم الان با ی پسر همین سنی تو رابطم ک قصدش جدیه

ازینحا فهمیدم ک هم ب خانواده خودش گفت هم ب خانواده من

و همه کاری داره میکنه ک نشونم بده قصدش جدیه

و اینکه همش میگ اینقد پس انداز کردم و‌....

هیچوقتم حرف مهریه نیورد

فقط میگفت کاش بدونم پدرت چقد مهریه میگیرع ک الان بذارم کنار اونقدرو و برنامه ریزی کنم

تو باید همه حرفاشو ببینی بعد تصمیم بگیری

مثلا بش بگو بیا با مادرم حرف بزن ببین واکنشش چیه

بش بگو بقول تو ما ک قرار نیس طلاق بگیریم و...قراره خوب و خوش در کتار هم زندگی کنیم پس چرا اینقد استر ...

چون یه بار نشون برده و بهم خورده میترسه 

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همشم اسرار داره با مادرم صحبت کن مادرم دوس داره باهات آشنا شه🥲🥲باباش همش باهاش لجهمیگه پول دارم ک ...

ببین پولش جور میشه اگ مسئله اونه ،ولی آشنایی بیشتر خوبه ولی بدون صیغه ...

بنظرم آدم حسابگریه و به همچی فک کرده که اینارو همه گفته و این خوبه ،ولی خب صیغه نه .

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....

۵ روزه اشنا شدین تصمیم گرفته ازدواج کنین؟راستش زیاد نظرم مثبت نیس خیلی توضیح داده انگار میخواد یه جو ...

خانواده ها میگه با مادرت هم صحبت می‌کنم  ی چند ماه بشناسیم همو حداقل 

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

اولاش که میخوندم با لبخند بود راستشهی میگفتم چ خووب پسر مهربونیهولی حقیقتا تهش لبخندم ماسید حس میکنم ...

دوست داشتن کافی نیست

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

ولی ببین ،صیغه رو بیخیال شید ،مهریه رم حداقل۱۱۴تا اکیه دیگه ...

صیغه ن ک عزیزم منظورش اینه نشون بیاره یه صیغه محرمیت هم بخونیم که راحت باشیم بیرون رفتن اینا 

ببین منم الان با ی پسر همین سنی تو رابطم ک قصدش جدیهازینحا فهمیدم ک هم ب خانواده خودش گفت هم ب خانوا ...

عزیزم خودش گفت با مامانت صحبت می‌کنم که مطمئن شن قصدم جدی هستش 

😕😕مشکلی نداره از این قضیه 

2810