2777
2789
عنوان

همه بهم زور میگن از مادرم تا شوهرم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 27 پست
کلا از بچگی هیچوقت به خانوادم نه نمیگفتم الانم نمیگم مشکلم اینه متاسفانه الانم به شوهرمم نمیتونم نه ...

اگ اینطور باشی بعد ازدواج خیلی قراره بهت سخت بگذره...

از ی جایی باید شروع کنی دیگه

ی کلمه بگو نه و هر کی هم باهات بحث کرد محلش نذار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگ اینطور باشی بعد ازدواج خیلی قراره بهت سخت بگذره...از ی جایی باید شروع کنی دیگه ی کلمه بگو نه و هر ...

از اول زندگیم بهم سخت گذشته هیچوقت چیزی که من خواستم نبوده همش میگم باشه باشه باشهههههه بقیه هم پرو شدن 

یکبار که میگم مامان نه میگه وقیح شدی دریده شدی

از حقت دفاع کن حتی اگ. بدترین اتفاق بیفته کتک بخوری مادر منم از ناخن بدش میاد مادرشوهرم هم گفته  منن از ناخن بدم میاد. من گفتم من از کسی نظر نمیخام و نخواستم کاری ک دوست دارم میکنم. اوایل زور میگفتن وایسادم دفاع کردم

نه ولی هزینه جشن و مراسم و جهاز و همه رو برای جاریم و من مادرشوهرم داده من از دوستام دوست داشتم دعوت ...

۵۰۰ تا مهمون هفت سال پیش خیلی فشار روی صاحب مجلس نمی‌آوورد

الان که وضعیت اقتصادی و تورم جامعه رو میبینی ،دویست نفر هم کلی هست و کلی هزینه بره

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️
۵۰۰ تا مهمون هفت سال پیش خیلی فشار روی صاحب مجلس نمی‌آووردالان که وضعیت اقتصادی و تورم جامعه رو میبی ...

پارسال زایمان کرده 400 تا براش دادن 

خیلی پولدارن میتونن هزینه بدن اصلا من ازشون جشن نخواستم خودشون گفتن تالار میگیریم تقصیر نامزدم که چون خجالتیه نمیزاره دعوت کنیم 

مگه جشن بدون فیلمبردارم میشه.اینوحدااقل کوتاه نیا.

تقصیر خانوادم میگن خقه شو مهم نیست 

من به مادرشوهرم گفتم اون دعواش کرد نامزدمو از طرف خودش و راضی شد چند تا عکس بندازژم

یبار که رفت عوض کرد میزدی جلوش میشکستیش دیگه اینکارو‌نمیکردبا نامزدتم باید محکم برخورد کنی وگرنه تا ...

هعییی

پدر شوهرم خیلی بیشتر به دلمه هر جا میریم خرید دستمو میگیره میبره میگه هر چی دوست داری بگیر همه چی بهترین میگیره 

مارک لباسشویی و ظرفشویی به دلم نبود اما چیزی نگفتم پدر شوهرم فهمیده بود رفت عوض کرد بهترین مارک