2777
2789

بچه ها چطوری حقمون از بقیه بگیرم

هیچی به دل من نیست الان نامزدم هر چی نامزدم و مامانم میگه میشه 

مامانم جهاز من انتخاب می‌کنم میره عوض مینه اونطور کع خودش دوست داره میگیره اصلا خیلی از وسایلم له دلم نیسا اما چیزی نمیگم

نامزدم برای جشنم نزاشت فیلمبردار بیاریم بعد جاریم 7 سال پیش جشن عقدش 500 تا شام تالار دادن مادر شوهرم اینا نامزدم نزاشت کلا 200 نفر هم نمیشه مهمونا 

مامانم نمیزاره ناخن بکارم برای جشنم میکه مصنوعی بزار اگه بگم نمیزارم کلا میگه لج کردی

هیچی به دل من نیست هر چی خودشون بگن چیکار کنم؟اینا چیزاش کوچیکه و من حساسم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا شوهر ب کنار مامانت دیگه چرا انقد بی درکه

یا کلا منو برای خرید نمیبره با بقیه میره یا خودش میره یا اگه ببره هم اون چیزی که من انتخاب می‌کنم بعدا میره عوضش میکنه چیزی که دوست داره 

از بقیه هم نظر میپرسه میره عوض میکنه فقط نظر من مهم نیست

از الان خودتو نه با جاری و نه با هیچ کس دیگه ای مقایسه نکن 

تو مگه قراره با برادرشوهرت ازدواج کنی و هووی جاری بشی که توقع داری شوهر تو هم مثل اون باشه؟! 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
با ی مشاور مشورت کناگ نامزدت الان ب حرفت اهمیت نمیده بعد ازدواج بدتر هم میشه ها

به ظاهر اهمیت میده میگه باشه هر چی تو بگی اما وقتش که میشه انجام نمیده 

حتی برای دانشگاهم مامانم به نامزدم زنگ رد نظرشو عوض کرد و باز چیزی که من میخواستم نشد

یا کلا منو برای خرید نمیبره با بقیه میره یا خودش میره یا اگه ببره هم اون چیزی که من انتخاب می‌کنم بع ...

شاید پیش خودش فکر میکنه بقیه انتخاب بهتری از تو دارن یا سلیقشون بهتره 

کاربری سوم  
از الان خودتو نه با جاری و نه با هیچ کس دیگه ای مقایسه نکن تو مگه قراره با برادرشوهرت ازدواج کنی و ه ...

نه ولی هزینه جشن و مراسم و جهاز و همه رو برای جاریم و من مادرشوهرم داده 

من از دوستام دوست داشتم دعوت کنم تما شوهرم انقدر گفت کم باشه کم لاشه که مادرشوهرم گفت ما صد تایید ما هم بیشتر نتونستیم دعوت کنیم 

اون یکی 500 تا براش دادن خب منم دوست داشتم جشنم شلوغ تر باشه اگه هزینه رو همسرم میداد حالا حرفی

به ظاهر اهمیت میده میگه باشه هر چی تو بگی اما وقتش که میشه انجام نمیده حتی برای دانشگاهم مامانم به ن ...

اون زرنگه خب 

خودتو تغییر بده از چیزای کوچیک شروع کن ب نه گفتن و رو حرفت هم وایسا نذار کسی تغییرش بده

شده با دعوا حقتو از مامانت‌بگیر ، بگو نمیخوام، اگه الان از مامانت که مثلا نزدیک‌ترین ادم‌زندگیته نتونی حقتو بگیری ، معلومه از شوهر و مادرشوهر و جاری نمیتونی بگیری ، این بلا سر منم اومده. سعی کن حرطور شده حرف خودتو به کرسی بشونی و کاری که میخوای انجام بشه تا یکم پر رو تر بشی

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
مادرت و ول کن ، با نامزدت حرف بزن بحث کن مراسم مشترکه برای جفتتونه تولد بازی که نیست ، الان نتونی بع ...

خانوادم میگن اینا مهم نبست فرعه

فیلمبردار برای عروسی هم گغت نمیارم برای جشنم آوا گغت میارم الان میگه نه حتی آتلیه هم نریم عکس بگیریم 

باز خانوادم میگن فرع اینا مهم نبست

اون زرنگه خب خودتو تغییر بده از چیزای کوچیک شروع کن ب نه گفتن و رو حرفت هم وایسا نذار کسی تغییرش بده

کلا از بچگی هیچوقت به خانوادم نه نمیگفتم الانم نمیگم مشکلم اینه متاسفانه 

الانم به شوهرمم نمیتونم نه بگم

میگم نه من اونو میخوام یکم پافشاری میکنه میگم لاشه اما آنقدر ناراحتم که حد نداره