2777
2789
عنوان

روانشناس وکیل ظلم پدر

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 51 پست
اهوازرفتم بهزیستیبار اول رفتم دادگاه خو نامه گرفتم رفتم اداره بهزیستی بعد رفتم مرکزبار دوم از شدت بی ...

ببینید  شما اگه میگین پدرتون ضرب و شتم می کنه  باید  نامه پزشکی قانونی داشته باشی  تا بتونی شکایت کنی یا اگه مثلا بهتون نفقه نمیده   باید  یه شکايت مناسب تنظیم میشه  ارجاع میدن دادسرا  پدرتون رو احضار می کنن 

حالا خارج از اینا بزرگتری کسی تو فامیل نیست وساطت کنه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببینید شما اگه میگین پدرتون ضرب و شتم می کنه باید نامه پزشکی قانونی داشته باشی تا بتونی شکایت کن ...

خیر بزرگی نیس

بابا گفتم اما هیچ

دوبار احضارش کردن

حالا یه راهکار درست حسابی میخوام آزاد بشم

ببینید شما اگه میگین پدرتون ضرب و شتم می کنه باید نامه پزشکی قانونی داشته باشی تا بتونی شکایت کن ...

اسی وحشی‌ها نفهمه

باورت میشه عموم هر ۷ دخترش تحصیل کرده هستن

ظالمهههه

2805

واینکه همه شهادت میدن دروغه

میگم مثل اگه برم تهران

و پول داشته باشم و کار

و سعی کنم برای کارت ملی وشناسنانه اقدام کنم یا بدون اینا اونجا کمکم میکن و اینکه وکیل بگیرم

+ نامه از پزشک 

واینکه همه شهادت میدن دروغهمیگم مثل اگه برم تهرانو پول داشته باشم و کارو سعی کنم برای کارت ملی وشناس ...

شما دیگه یه دختر رشید محسوب میشین و میتونین کارو شغلی که نی خواین داشته باشید و پدرتون قانونا نمی تونن مانع بشن

کلا برام درست نمیکنههمون شناسنامه بدون عکس رو دارم فقطبا اینکه ۱۹ سالمهجواب سوالم رو ندادید

نیاز نیست پدرتون درست کنه  برید دفتر پیشخوان تو شهرتون همونجا تقاضای شناسنامه و کارت ملی بدین  

شما دیگه یه دختر رشید محسوب میشین و میتونین کارو شغلی که نی خواین داشته باشید و پدرتون قانونا نمی تو ...

ولا نمیدن اینجا تو اهواز 

الا خارج از خوزستان برم و یه وکیل بگیرم وقبلش هماهنگ کنم

شما وکیل هستید

نیاز نیست پدرتون درست کنه برید دفتر پیشخوان تو شهرتون همونجا تقاضای شناسنامه و کارت ملی بدین

اها و اینکه نیاز نیس شناسنامه والدینم رو وردارم

و 

یواشکی میشه درست کرد

ولا نمیدن اینجا تو اهواز الا خارج از خوزستان برم و یه وکیل بگیرم وقبلش هماهنگ کنمشما وکیل هستید

بله وکیل هستم 

نیاز به وکیل نیست شما هر کجا باشی میری دفتر پیشخوان و درخواست میدی برات صادر میشه

بله وکیل هستم نیاز به وکیل نیست شما هر کجا باشی میری دفتر پیشخوان و درخواست میدی برات صادر میشه

فقط اینکه باید سرمایه جمع کنم

لطفا راهنمایم کنید

چکار کنم اول چی

اها و اینکه نیاز نیس شناسنامه والدینم رو وردارمو یواشکی میشه درست کرد

برای شناسنامه‌ المثنی  بله مدارک اونا لازمه 

پلی برای عکس دار کردن به نظرم نیاز نباشه  حتما تو شهرتون دفتر پیشخوان هست یه سر بزنید بپرسید

2810