2777
2789
عنوان

چرا من به جای ذوق واسه عروسیم باید انقد حرص بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 72 پست
نه برا من جشن آنچنانی گرفتن لباس و طلا هم همونی بود که میخواستم ولی شاباش و پولی که بمن مربوط بشه رو ...

اگه خودشون خرج کنن خب باز  آدم میگه پول خودشون برداشتن  اما خانواده شوهر من نه تنها کمک نمیکنن از ما ام میخوردن آخرشم همه پولا رو ننش جمع می‌کرد میبرد حتی اونایی که برای من بود فک کن عین یه مهمون میومد آخرم همه چی جارو میکرد میبرد یبار بهش گفتم برگشت گفت به منو پسرم مربوطه باورت میشه پولایی که عیدی من بود توان باید با شوهرت حرف بزنی که از الان بگه اون پولا برای شماست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی من هیچ مرحله ی ازدواجم خوشحال نبودم اینکه بقیه مثلا میگن عقدم یا عروسیم بهترین روز زندگیم بود ر ...

منم . نه عقدم خوشحال بودم و خوش پگذشت نه عروسیم . الن که میگن عروسی  تن و بدنم میلرزه   

یارب نظر تو برنگردد
اره به شوهرم گفتم اگه از روز اول سلیطه بودم اینجوری نمیشدهی از همه چی کوتاه اومدیم بخاطر اینه

من یه زخم‌ خورده ام 

فک کن بعد اونهمه کوتاه اومدن میومدن نگا جهیزیم مامانش صورتشو جمع میکرد میگفت جنس وسایلت جالب نیست 

تو عمرش نه خودش نه فک‌ و فامیلش همچین جهیزیه ای نداشتن هاااا ولی خب بحث رودار شدنه

شوهر من از دسته گل خواستگاری تا همین الان ک شیش ماهه عقدیم خودش داده

الانم برای عروسی اصلا براشون مهم نیس کی میشه

هروقت شوهرم پول داشت عروسی بگیره

یه ادم های متظاهری هستن ک دلم بحال خودم میسوزه

چن ماهه هر روز دارم صحبت میکنم اصلا فایده نداره میگم مامان و باباش حرفو به هیچ جاشون نمیگیرن

عزیزم نمیخوان بگیرن، خانواده شوهر من ۳ سال منو تو عقد نگه داشتن، دوسالش به خواست خودم بود ولی یکسال آخر رو هر ماه یا هر هفته میگفتیم عروسی و نمیگرفتن

و چه حرفها و تهمت هایی که بهم زدن تا که عروسی نگیرن

و تو این مدت ۳ سال که ما عقد بودیم برای دوتا برادر شوهرم بعد از ما زن گرفتن، یکیش رو خرج عقد و عروسیشو دادن و طلاهای زنش و خرج خونه، اون یکی رو هم خرج عقد و خریدهاشو، و به ما میگفتن نداررریم ندارررریم

خودت و شوهرت یه فکری بکنید، ما که ته اش کارمون به دعوا افتاد و پدرم میخواست پدر شوهرمو بکشه😂

از آخرم خودم رو حسابم ۳۰۰ و خورده ای وام گرفتم دادم شوهرم تا کارهاشو پیش ببره

و الان در اول ازدواج به شدت زیر قرضیم

اونا اگه بخوان خرج میکنن، نمیخوان که نمیکنن

در حال تثبیت وزن😎
از در شما به خیر و ما رو به سلامت وارد بشیدزندگی با اینطور آدما سخته کلا بی پولی الان سخته من ۱۰ سال ...

انقد هی حرف شو عوض کرد از اول گف من پول پیش خونه رو میدم آخر نداد 

شوهرم ماشین فروخت اونم چون پولمون کم بود ی خونه معمولی گرفتیم 

الانم هیچی به هیچی

بیشتر دلم واسه مامان و بابام میسوزه 

وقتی همه کار میکنن خب دلشون میخواد اونا هم مثه بقیه یه کاری بکنن

اره اینا هم همیننهی الکی میگن اگه داشتیم فلان میکردیم و الان نداریمدر حالی که دارن و هزار تا کار دیگ ...

دقیقا به منم گفتن بفروش طلاهاتو

منم شاغلم و واقعا خیلی تو زندگی کمک شوهرمم، الان نصف پول ماشینمون من دادم، کلی وام گرفتم بهش دادم، ازش پولی نمیگیرم، تو خونه بابام با نصف قیمت نشستیم، جهاز آوردم

ولی اون خاک برسرا هیچ نکردن😅😅

هر جا هم میشینن میگن عروسمون فلان و بهمان

البته ناگفته نماند که آبرو برای پدر شوهرم نموند‌،اون یکی عروسشم که کلی خرجش کردن ناراضی ازشون و شوهرش رفت پدر شوهرمو کتک بزنه😂

و یه حادثه ای هم براش پیش اومد که باید هر چی پول خرج ما نکرد رو اونجا خرج کنه

همه اینها دوماه بعر عروسیم اتفاق افتاد

کلا خدا خوب جوابشونو داد ، دلم خنک شد

در حال تثبیت وزن😎
من یه زخم‌ خورده ام فک کن بعد اونهمه کوتاه اومدن میومدن نگا جهیزیم مامانش صورتشو جمع میکرد میگفت جنس ...

مال ما برعکسه

باباش هی میره میاد میگه چرا اینو گرفتی نیاز نبود اونو بگیری

میگه ماشین ظرفشویی نمیخریدی،  مبل ۷ نفره نمیخریدی

مبل تو گرون خریدی می اومدی اینجا ارزون تر میخریدی 

عزیزم نمیخوان بگیرن، خانواده شوهر من ۳ سال منو تو عقد نگه داشتن، دوسالش به خواست خودم بود ولی یکسال ...

ببین بحث عروسی نبست

مامان من میگه بالاخره خرید و که باید انجام بدن

بابام میگه فرش ک باید بخرن

لجباز هستن میخوان فقط حرف خودشون باشه

دقیقا به منم گفتن بفروش طلاهاتومنم شاغلم و واقعا خیلی تو زندگی کمک شوهرمم، الان نصف پول ماشینمون من ...

من فقط منتظر اون روزی هستم که دخترشون هم آبرو هم پول براشون نذاره

همه رو به باد بده