2777
2789
عنوان

چرا من به جای ذوق واسه عروسیم باید انقد حرص بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 72 پست
خودت چرا با شوهرت حرف نمیزنی؟میونه‌ی دوتا خانواده رو به هم نزنین خودتون دو تا صحبت کنید بعد به خانوا ...

چن ماهه هر روز دارم صحبت میکنم 

اصلا فایده نداره میگم مامان و باباش حرفو به هیچ جاشون نمیگیرن

بابام دو بار رفته خونشون گفته تاریخ معلوم کنین و کارا رو بکنیم تا یکی دو ماه دیگه عروسی بگیریم برن خ ...

اینا دیگه خیلی بی شخصیت هستن خوب عین آدم یا بگن فعلا شرایط گرفتن عروسی رونداریم دستمون خالیه فعلا ی مدت نامزدبمونن یا عین آدم بیفتن دنبال کارای مراسم چه مرضی دارن اذیت میکنن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بحث اختلاف طبقاتی نیست عزیزمباباش بازنشسته س ، خونه و ماشین هم داره دیگهمیتونن ولی نمی‌خوان کاری کنن

ببين منم همين بودم خانواده من همه كار كردن خانوادش هزار تومن قدمي برنداشتن

حتي عروسي هم من و شوهرم رفتيم باغ ديديم بابام قرض داد بهمون بعد عروسي از كادوها قرضشو پس داديم شمام همينكارو كن 

والا سمت ما پدر داماد اگه عروسی بگیره همه‌ی کادوها و شاباش ها رو برمیداره خودش

چرا باید فامیلای من شاباش بدن و اونا بردارن😐

بعدم هزینه عروسی رو شوهرم میده

حدودا تالار ۲۰۰ اینا خرج برمیداره

خدایا من سپردم به خودت... میدونم ولم نمیکنی 🥰 متاهل و متعهد 💍
واسه ما اصن پسرش واسش مهم نیس فقط میگه هزار تومن واسه پسر و عروسش خرج نکنهجالب اینجاست هرچی من یا ما ...

چه بهتر همینکه دخالت نکنه خوبه والا فک کن همه خرج و مخارج شوهرت بده و بعد پولارو ننش جمع کنه بگه برای منع  خودتون میدونین کجا خرج کنین بدون فضول 

کلا عروس خیلی حرص میخوره همه همینن هیشکی اینجوری نیست که فقط خوش بگذرونه تو باید پررو و پرتپقع باشی ...

اره به شوهرم گفتم اگه از روز اول سلیطه بودم اینجوری نمیشد

هی از همه چی کوتاه اومدیم بخاطر اینه

از در شما به خیر و ما رو به سلامت وارد بشید

زندگی با اینطور آدما سخته 

کلا بی پولی الان سخته من ۱۰ سال پیش تو این شرایط بودم هنوز زخماش ترمیم نشده هنوز یادش میفتم ناراحتم 

و خیلی وقتا از ازدواجم پشیمونم

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞                                                

خانواده شوهر منم همینکار رو کردن ولی باز بسیار بدتر از این بودو مارو خیلی معطل نگه داشتن و دروغ بافت ...

اره اینا هم همینن

هی الکی میگن اگه داشتیم فلان میکردیم و الان نداریم

در حالی که دارن و هزار تا کار دیگه رو میکنن

فقط واسه ما نمی‌خوان خرج کنن

اصن من هیچی حتی به پسرشون کمک نکردن توی پول پیش خونه

باباش توقع داشت من طلاهای که از خونه بابام آوردم بفروشم

اینا دیگه خیلی بی شخصیت هستن خوب عین آدم یا بگن فعلا شرایط گرفتن عروسی رونداریم دستمون خالیه فعلا ی ...

خب گفتن ولی دروغ میگن باباش هی میگه یه سال صبر کنید ولی توی دو سال گذشته میتونست پول نگه داره ولی نداشت