2777
2789
عنوان

چرا من به جای ذوق واسه عروسیم باید انقد حرص بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی من هیچ مرحله ی ازدواجم خوشحال نبودم اینکه بقیه مثلا میگن عقدم یا عروسیم بهترین روز زندگیم بود ر ...

من هرکی و تو اطرافم میبینم بدون اینکه عروس یا خانواده حرفی بزنه خانواده پسر به طور پیش فرض همه کار می‌کردن

بخاطر همین خانواده منم همش حرص میخورن

بابام دو بار رفته خونشون گفته تاریخ معلوم کنین و کارا رو بکنیم تا یکی دو ماه دیگه عروسی بگیریم برن خ ...

ولشون کن با شوهرت برید همه کارا رو کنید

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

منم دقیقا همینم حتی مادرشوهرم پول عقد اینا رو واسه خودش برمیدارهشاباش من تو عروسی خیلی زیاد میشه ولی ...

اکثرا همینن برای من عیدی هایی که فامیل خودم دادن هم گرفت اما خودش یه هزار تومان برای من چیزی نگرفت نه جشنی نه هیچی گدا گشنه بود  

خانواده شوهر منم یه گرون کمک نکردن اما تو همه چی دخالت میکردن نزدیک عروسیمون عزا گرفته بود ننش که پس ...

واسه ما اصن پسرش واسش مهم نیس 

فقط میگه هزار تومن واسه پسر و عروسش خرج نکنه

جالب اینجاست هرچی من یا مامانم اینا میگیم کله به روی خودش نمیاره

حتما خودش داره خرج عروسی رو میده

وام شوهرم دست اوناست

دیگه شاباش که میدن همه جا واسه عروسه 

بیشتر وسایل هارو شوهرم پولشو تیکه تیکه میده بهشون

خیلی خوبنا ولی خسیسن

خدایا من سپردم به خودت... میدونم ولم نمیکنی 🥰 متاهل و متعهد 💍
پولم کجا بود عزیزدلم

مگه تو میخوای پول بدی

شوهرت

بعدشم خرج ماه عسل ک کمتر عروسیه

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

اکثرا همینن برای من عیدی هایی که فامیل خودم دادن هم گرفت اما خودش یه هزار تومان برای من چیزی نگرفت ن ...

نه برا من جشن آنچنانی گرفتن 

لباس و طلا هم همونی بود که میخواستم ولی شاباش و پولی که بمن مربوط بشه رو دوست نداره بده 

من میخواستم پول شاباش عروسی رو بدم طلا بخرم حداقل ۲۰ تومن شاباش میشه ولی میدونم نمیده

شاید باورت نشه ولی هز چی خودشون خرج کنن رو از پول من کم میکنن😐😐

خدایا من سپردم به خودت... میدونم ولم نمیکنی 🥰 متاهل و متعهد 💍
منم همین بودم نمیدونم چرا بعضیا مثل عروس خودمون یا عروسای خالم خیلی راحت بودن و همه جی رلحت براشون ف ...

اره منم همینو میگم 

هرکی و دیدیم بدون اینکه عروس یا خانوادش چیزی بگن

خانواده داماد به طور پیش فرض وظایف خودشون و انجام میدادن تازه کلی هم شوق و ذوق داشتن واسه پسرشون 

چجوری واقعا واسه اینا مهم نیست؟؟؟

شوهر منو قشنگ تک و تنها ول کردن   قدم از قدم برنمیدارن

وام شوهرم دست اوناستدیگه شاباش که میدن همه جا واسه عروسه بیشتر وسایل هارو شوهرم پولشو تیکه تیکه میده ...

والا سمت ما پدر داماد اگه عروسی بگیره همه‌ی کادوها و شاباش ها رو برمیداره خودش

خانواده شوهر منم همینکار رو کردن ولی باز بسیار بدتر از این بود

و مارو خیلی معطل نگه داشتن و دروغ بافتن و ...خلاصه نزدیک بود طلاق بگیریم

از آخر خودم و شوهرم با قرض و قوله فراوان عروسی گرفتیم و پدر مادرشم دعوت نکردیم😃

داشتن ها.خیلیم داشتن ولی زدن زیر قولهاشون، تازه اومدن به پدرم گفتن تو خرج کن تو که داری😒

در حال تثبیت وزن😎