2777
2789
عنوان

کار در منزل

97 بازدید | 10 پست

بچها من چندسال کار خام دکوراتیو انجام میدادم درامدم عالی بود اما چون تو خونم بود و کثیف کاری داشت و حجم کارم زیاد بود جمع کردم 

بنظرتون یسری از کارای رنگی رو تو خونم شروع کنم تو باسلام غرفه بزنه کارم میگیره؟الان عکس میزارم ببینید البته اینا باید توی باکس بره و تمیز رنگ شه و وارنیش بخوره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در باسلام نمیگیرهباسلام بیشتر برای خوراکی ها مناسب هستاین مدل چیزها در اینستا بیشتر خواهان داره

تو اینستا کار میکردم رنگ نشدش همکارام میخریدن

الان نمیخوام دیگه خام کار کنم توان شروعش تو اینستا از صفر رو هم ندارم

تو اینستا کار میکردم رنگ نشدش همکارام میخریدنالان نمیخوام دیگه خام کار کنم توان شروعش تو اینستا از ص ...

الهی موفق باشین از این به بعد هم

اما در باسلام وقتتون رو تلف نکنین چون برای این مدل کارها، کارایی نداره

یه سایت پیدا کنین که برای فروش محصولات این چنینی، مناسب باشه

سلام عزیزم خودم درست میکنممن کارم بیشتر هفتسین فرشته بود اینارو هم درکنارش انجام میدادم

با چی درست کردیند  خیلی دوست دارم یاد بگیرم  کلاسس جایی هست قیمت مناسب   الان که اخرای  بارداریمه   ولی  دخترم دوست داره یاد بگیره  

با چی درست کردیند خیلی دوست دارم یاد بگیرم کلاسس جایی هست قیمت مناسب الان که اخرای بارداریمه ...

با قالب سلیکونی و پودر سنگ عزیزم

نه خودم علاقه داشتم تو اینستا گشتم پیدا کردم یاد گرفتم 

یا اگر کانال داریند بهم بدین خوشحال می شم نمونه کار ببینم

متاسفانه پیجمو جمع کردم ده کا فالور داشتم زحماتمو به باد دادم چقد مشتری داشتم من اگر ول نمیکردم الان کارگاه داشتم