2777
2789

دوس داشتم عروسیم تابستون باشه بخاطر خانواده این آقا نگرفتم الان جلوجلو خونه رهن کردن منم گفتم تا عروسی نگیرین نمیرم تو اون خونه همش وعده الکی انتظاراتشونم خیلی زیاده خیلی پروعن من مریض شدم از دست اینا

خب که چی مثلا ؟!«»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یبار اوایل خونه بود جهاز نبرده بودم هنوز اونقدر گف آخرش داد زدم از خونه زدم بیرون برگشت گف غلط کردم ...

مشکل شما اختلاف مالی و مادی و فرهنگی هست 

نمیدونم اصلا به فکر عروسی نباش سعی کن راهتو جدا کنی

عزیزدلم بعضی خانواده ها فقط حرف میزنن تو عمل هیچ کاری نمیکنن اون حرفارم بخاطر فامیل میگن که یعنی ما خیلی هوای بچه هامونو داریم منم چندسال عقدموندم چون خونه میساختیم دستمون خالی بود هی میگفتن این عید این تابستون آخرم شوهرم یه جشن کوچیک گرفت اومدیم سرزندگیمون دیگه هم هیچ انتظاری نداریم ازشون شوهرم میگه فکر میکنم بچه پرورشگاهیم چطور بین بچه هاشون انقد فرق میذارن چون یه سال بعدش به برادر شوهرم کمک کردن خونه بخره سه شبانه روزم براشون عروسی گرفتن همه هزینه هارو دادن ولی هرچی جمع شده بود داماد برداشت گفت عروسی ما بود پس به ما میرسه😆

جهیزیه رو نبر بذار اول قرارداد تالار رو ببندن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
دوس داشتم عروسیم تابستون باشه بخاطر خانواده این آقا نگرفتم الان جلوجلو خونه رهن کردن منم گفتم تا عرو ...

ترکی؟ 

همه حرفات حقه 

شوهرت سنش چنده؟حس میکنم نمیتونم از حقش دفاع کنه 

توی همهی عروسی ها این دعواهاذمیشه اما اینکه طلا نخرن برای عروس هدیه نیارن یا شوهرت پر کردن همش بگن اینو چرا نخریدی اونا نخریدی و عروسی نگیرن سخته

عزیزدلم بعضی خانواده ها فقط حرف میزنن تو عمل هیچ کاری نمیکنن اون حرفارم بخاطر فامیل میگن که یعنی ما ...

شوهر شما میفهمه ولی شوهر من با این همه بازم طرفدار خانواده اشه و دوسشون داره

خب که چی مثلا ؟!«»
جهیزیه رو نبر بذار اول قرارداد تالار رو ببندن

زور میگن میگن نه بیار میگم نمیارم میگن عههههه باید بیاری سرویس چوبم رفته بقیه چیزا مونده بعد گفتنی میگه عه نمی‌تونیم جور کنین🤕😔

خب که چی مثلا ؟!«»
کجا رفتین😔

عزیزم ببین یدفعه تایپ کن ببینم مشکلتون چیه...منم شوهرم خیلی اینجوریه الانشم میگه این از جهاز اوردنته منم میگم این از سرتم زیادیه یا اینکه همین در حد و توان پدرم بوده کرده داده بابای تو چیکار کرده که یه کادو هم نیاورد خونمون ...ببین من انتخاب خودم بوده زبونم کوتاهه دوسش دارم باهاش میسازم چون میدونم دوسم داره کوتاه میام بجاش به چیزای مثبتش فکر میکنم سیگار نمیکشه اهل دختر بازی نیس ...گدا نیس خسیس نیس

خودتو نجات بده فقط همین، پا بزار روی احساساتت و خودتو نجات بده واقعا دارم میگم

پنج سال دیگه میای میگی پنج ساله مسافرت نرفتم هرجا میریم خانواده شوهر میان هرچی برام میخرن مادرشوهرم میفهمه غوغا میکنه یه دست لباس ندارم ماشینمونو شوهرم عوض نمیکنه فقط خودتو نجات بده واقعا میتونستم التماست میکردم

میدونم هزار مدل ارزو‌ داری ولی از هرچیزی ارزونش رو بخر...چون بعدا دلت میسوزه..شوهرت به خانوادش فشار نمیاره تو هم به خانوادت فشار نیار...خیلی چیزا هم نگیر...چه بخری چه نخری تحت هر شرایطی اونا هم حرف مفتشونو‌ میزنن هم توقعاتشون بیشتره...انجام ندی دلتم نمیسوزه

قاشق نشسته
ترکی؟ همه حرفات حقه شوهرت سنش چنده؟حس میکنم نمیتونم از حقش دفاع کنه توی همهی عروسی ها این دعواهاذمیش ...

خیلی سخته بلد نیستم با این خانواده تا کنم انقدرررررررر زجر میکشم در مقابل این خانواده بی فرهنگ اعصاب و روانم بهم ریخته تپش قلب و فشار خون گرفتم هیچ ذوقی واسه وسایل جدیدم ندارم نه واسه خونه نه وسایلم نه زندگی من مجبور به زندگی ام دوسشون ندارم که هیچ متنفرم ازشون

خب که چی مثلا ؟!«»