2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر منی منم ناراحتی کنم قشنگ دو کیلو آب میکنم ولی صورتم خیلی تپل و گرد شده صورتم لاغر میشه ولی لاغر ...

چقدر خوب

من حسرت صورت تپل زومیخورم

ولی من نه لاغره چاقم شم باز لاغره

وزنم کم کنم ازصورته لامصب

خودم خوبم کله ام به بدنم نمیاد حس میکنم😂

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
منم یکم ناراحت م پژمرده میشم قشنگ چهره ام داد میزنه یه مرگم شدهوزن براحتی نمیگیرمیه داداشم دارم شاید ...

معجون بوعلی رو امتحان کنه البته عوارض داره . من خوردم به ناچار اما آزمایش دادم بعدش سالم بودم فقط حسابی وزن گرفتم ...

منم ناراحت باشم هیچی نمیخورم.خواهرام استرس داشتنی میگن فقط باید دهنمون کار کنه

من دهنمم کار کنه وزنم بالا نمیره بدبختی

همین چند روز پیش رفتیم مسافرت مثلا ریلکس کنیم چند روز بخوریم بخوابیم استراحت کنیم

اونجا بچم مریص بود 

با اینکه خیلی میخوردیم و کار خاصی نمیکردیم برگشتیم من ۳ کیلو کم کرده بودم

زن بگیره درست میشه😁کلا فکرو خیال و استرس باعث کاهش وزن میشه

زنم داره بچه ام داره😂درست بشو نیست

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
چقدر خوبمن حسرت صورت تپل زومیخورمولی من نه لاغره چاقم شم باز لاغرهوزنم کم کنم ازصورته لامصبخودم خوبم ...

اونجوری هم خوبه زاویه داره صورتت نه ؟ 

حالا همیشه تو جمع بمن میگن صورتت زاویه نداره چونت تیز نیس . آخه کاملا گرد و تپل.  بعد میگن تپل خوب نیس بازم آدم ناراحت میشه ....

2810