2777
2789
منم خیلی سخت وزن میگیرم شاید سالی یکی دو کیلو بزرگ ولی همیشه میخورم

من توی یک وزن میمونم

ولی کافیه یک هفته ناراحت باشم قشنگ اب میشم

بعدش بازنوب میشم

بدیش اینه هرچی کم کنم از صورتم کم میشه😑

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مجردی؟هیچچچچ تلاشی برای بالا بردن وزن نکن، قدر وزن الان رو بدون♥️منم دوران مجردی همین بودم الان بعد ...

بچه اول و آوردی رسیدی به وزن ایده‌آل ؟ من ماه نه بارداری ۸۴ بودم الان ۶۴ م‌.

نه شکم ندارم ولی همینطور جلو برم درمیارم بنظرم😂لامصب سس و نوشابه و فست فود نمیتونم ترک کنم

حق داری

ولی زیاد استفاده نکن

خیلی مضرن

متاسفانه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
کلا آدم ریلکسی ام ژن چاقی هم تو خانواده هست اما من نتونستم کمبود وزنم رو جبران کنم کلا معدم کوچیکه م ...

من چون خودم تجربشو داشتم میگم

من ۴۷ کیلو بودم

انقد دکتر تغذیه رفتم آزمایشای مختلف دادم

تازه بچه هم داشتما

همه نیگفتن ژنت همینه چاق نمیشی

یه بار یه دکتر تغدیه بهم معرفی کردن رفتم پیشش گفت استرسو از خودت دور کن گفتم من زندگیم اوکی استرس ندارم گفت چرا داری!

خلاصه که یه سری چیزا که باعث میشد فکرم مشغول بشه حذف کردم به چهار ماه نکشید شدم ۵۷

الانم با کوچیک ترین نگرانی دوباره وزن کم میکنم

خودم از خودم راضی ام اما اطرافیان خیلی اذیت می‌کنند برای من مهم نیست ولی خانوادم ناراحت میشن هرکی از ...

شک نکن یا حسودیشون میشه یا طرز فکر .... دارن که چاقی هنر می‌دونن!

فقط میتونم بگم قدر وزن الان تو بدون

یعنی خودت نمیری یک چیزی درس کنی. به تهوع میفتی ولی دست به سیاه سفید نمی‌زنی !

البته اینم بگم فقط برای خودم‌ توی غدا خوردن و درست کردن نمیتونم انجام بدم مگرن بچه زرنگی ام راحت میتونم پنجاه شصت تا مهمونو جم و جور کنم. خودم غذا درست کنم از بوش سیر میشم و نمیتونم بیشتر از یکی دو لقمه بخورم. 

یا من یا هیچکس همون خودم
من چون خودم تجربشو داشتم میگممن ۴۷ کیلو بودمانقد دکتر تغذیه رفتم آزمایشای مختلف دادمتازه بچه هم داشت ...

حق با شماست الان که دارم میبینم کنکور حال منو خیلی خراب کرده بود

من توی یک وزن میمونمولی کافیه یک هفته ناراحت باشم قشنگ اب میشمبعدش بازنوب میشمبدیش اینه هرچی کم کنم ...

چقدر منی منم ناراحتی کنم قشنگ دو کیلو آب میکنم ولی صورتم خیلی تپل و گرد شده صورتم لاغر میشه ولی لاغرم بودم باز پر بود 

2810