2777
2789
عنوان

تازگی مهمونی دادید هزینه اش چند شده

| مشاهده متن کامل بحث + 5688 بازدید | 188 پست
دونا مرغ 2کیلو400بشه یک کیلو گوشت چرخ کرده بگیر قلقلی کن قیمه بزار 700 تومنسالاد فصل یه کاهو بزرگ دو ...

چه مدیریتی مرحبا👌

من اول گفتم اسی ۵، ۶ تومن باید خرج کنه تا کامنت شمارو دیدم لیست کامله بدون خرج اضافه

مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚‍♀️ARMY

آره خیلی نجومی میگن آدم قرار نی خودشو بکشه که ساده بگیرید مرغ بشه 500 برنجم که داره نداشت یه گونی بر ...

من خودم هر دو سه هفته یه بار مهمون دارم یا خانواده خودم یا خانواده همسرم

برنج رو که داخل خونه دارم

این سری آخر ده نفر بودن بخدا با ۸۰۰ تومن جمعش کردم تازه زرشک پلو درست کردم میوه هم هلو شمس، گلابی ، نارنگی  و خیار با خرمالو بود، اینا رو گفتم که نگن شاید سبک گرفتی سالاد کاهو با ماست  و نوشابه هم گرفتم ، یه مرغ خریدم ۲۰۰ تومن یه بسته هم توی خونه داشتم

اگه بخاید درست راه بندازی میشه دلیل نیست بری از هر میوه‌ای چهار کیلو بخری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینجا آدمو سکته میدن والا اگه گوشت بره کباب کنه پنج تومن نمیشه😪🤧

نه بابا

اگه درست مدیریت کنی بخدا خیلی کمتر میشه بالا نوشتم سری آخر چقدر هزینه کردم

من چون خودم خرج خونه با خودمه و همیشه خودم خرید میکنم

ریز به ریزش رو میدونم باید همه چی درست مدیریت بشه دقیقا وقتی که دستت خالیه و باید قرض بگیری

تازه عروسی؟وای یادمادرشوهرم افتادم که همش پیله میکردن بگید بیان زشته فلانه همش میگن کی خونن ازاینجور ...

سه سال خونه خودمم تو این سه سال کچلم کردن خونه قبلیمون ۴۰ متر بود هرچی میگفتم می‌گفتیم هم وسایل پذیرایی نداریم هم خونه کوچیک اینجام هی میگن خب الان خونت بزرگه دیگه پس میتونی دعوت کنی

شاید باورت نشه همون قدیما اینا بدتر هم بودن ب یاد ندارم مهمونی زیر ۴ یا ۵جور غذا و بدون آجیل و بستنی ...

آره تا چند سال پیش منم همینطور بودم اینم بگم اسراف و دور ریز نداشتم اما چند مدل غذا و سالاد و دسر و...

قبلاً فقط خسته بودنم خیلی اذیتم میکرد اما الان اقتصاد هم بهش اضافه شده و دیدم رفت و آمد ها خیلی کم شده برا همون تصمیم گرفتم رویه رو تغییر بدم مخصوصا به خاطر بچه ها 

مامانم که دوره مادرشوهرمم عمرا ازش بگیرم یه اخلاقی داره یه لیوان آب دستت بده به عالم و آدم میگه

سعی کن هر ماه یکی از وسایلهای خونه اتو بخری بهت فشار نیاد ، برای عید هم دعوتشون کن

بعضیاتو چه قیمتایی گفتین. 

اگه درست خرید کنی 2تومنم نمیشه

میوه کاهو تره بارگوشت و مرغم تره بار قیمتش پائینه.نوشابه و دوغم که قیمتی نداره

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
سعی کن هر ماه یکی از وسایلهای خونه اتو بخری بهت فشار نیاد ، برای عید هم دعوتشون کن

می‌دونی من جهاز نداشتم تو این سه سال خردخرد خریدیم الان تازه رسیدیم به ظرف و ظروف به خدا تابستون پنج ملیون وسایل خریدیم هیچی نشد الان دو دست آرکوپال حد اقل می‌خوام قابلمم گفتم تکی بخرم منتظرم این ماه پول برسه دستم

2810