2777
2789
عنوان

تازگی مهمونی دادید هزینه اش چند شده

| مشاهده متن کامل بحث + 5688 بازدید | 188 پست
مجبوریم چون فامیل و خانواده داستان درست میکنن اگر پذیرایی ساده باشهالبته من یکم تغییرات رو شروع کردم ...

چه خبره؟

مگه گشنگیشونو آوردن

نهایت بعضی مهمونیا ۲مدل غذا بقیه موارد یک مدل کافیه

بخدا بیشتر خوش میگذره هیچ کسم معذب نمیشه

غذا باید به اندازه و تمیز و خوش طعم باشه

والا حتی موقع پذیرایی هم یه کمک کوچیک نمیکنن منک شوهرم یه ظرفی چیزی از قسمتای بالای کابینت بخام یه ن ...

دقیقا ، فقط هنرش اینه چایی های من عالی میشه دم میکنم ، ی مشت چایی میریزه تو قوری ، اما ریختن چایی هم با منه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۱۰ تا مهمون اگه برنج داشته باشی با دو میلیون میتونی جمعش کنی دو تا مرغ بسته که نزدیک ۵۰۰ میشه ۱۵۰۰ ه ...

😂😂 دقیقا با پنج تومن من خورد خوراک ی خانواده باهاش رد میکنم پس اندازم میکنم 

حالا میگن تهران پنج تومنم کمه والا مرغ و گوشت و برنج که قیمت یکسان داره 

اره بارم همینطور 

آجیل و شیرینی هم از واجبات نیست و جاهای هست که قیمت معقول بگن

چه خبره؟مگه گشنگیشونو آوردننهایت بعضی مهمونیا ۲مدل غذا بقیه موارد یک مدل کافیهبخدا بیشتر خوش میگذره ...

هیچ وقت یادم نمیره زن ۶ماه باردار بودم تکو تنها حتی خریدامم کسی نکرد

افطاری دادم سنگین!

۴جور غذا و پذیرایی توپول

با تمام خستگیم،روی گشاده و بگو بخند

یه دونه کار نذاشتم بکنن ک اون تایم رو فقط باهم باشیم و بگبم و بخندیم خودم پذیرایی کردم خودم فرداصبحش ظرفارو شستم و....

آخرش فک میکنی چجوری جوابمو دادن؟؟؟؟؟

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!
هیچ وقت یادم نمیره زن ۶ماه باردار بودم تکو تنها حتی خریدامم کسی نکردافطاری دادم سنگین!۴جور غذا و پذی ...

زبونِ روزه رو هم اضافه کن ب کامنت قبل

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!

عزیزم  من وقتی دستم تنگ باشه  کیک خودم درست میکنم

بعد هم غذا  تهچین مرغ درست میکنم  چون با یدونه مرغ ،تهچین زیادی میتونی درست کنی و روشم ،زرشک بریز

یه خورشت هم که باید در کنارش باشه

بجاش دو مدل سالاد درست کن

من اوندفعه تهچین و قیمه درست کردم

سالاد انار که الان فصلش هست

یه سالاد هم بود که با کلم سفید و کشمش و مرغ ریش بود

اونم تو گوگل دستورش هست

اسی پیشنهادم اینه تو این گرونی و اوضاع مالیتون خیلی سخت نگیر

یاماست بزار یا سالاد

یاخورشت بزار یامرغ

شیرینی هم واجب نیس

یه نوع نوشیدنی

۳رقم میوه

باز خودت هرچی صلاح میدونی

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
انقدر خرج ها گرون آدم بخواد مهمونی هم بده پشیمون میشه

آخه من ظرفامم کمه حساب کردیم دو دست مثلا آرکوپال می‌خوام قابلمه به اندازه ندارم البته بگم مادرشوهرم اینا فشار میارن که فامیلاشون دعوت کنیم عمه و عموی شوهرم با بچهاشون دیگه شوهرم میگه نمیتونم الان انقد هزینه کنم 

من از خدام میرم همونی ساده برگزار کنند ، که میان خونه ام منم ساده برگزار کنم ، اما اونا چندین قلم می ...

ازخودت شروع کن.شایداونام منتظرن یکی ساده بگیره. اونام ادامه بدن.قرارنیس توام مثل اونا پذیرایی کنی.هرکس به اندازه وسعش.همینکه سفرت باابرومند باشه اوکیه

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
هیچ وقت یادم نمیره زن ۶ماه باردار بودم تکو تنها حتی خریدامم کسی نکردافطاری دادم سنگین!۴جور غذا و پذی ...

تصورشم سخته!

همیشه خودمون به خودمون ظلم میکنیم

اخه چرا واقعا

مگه هدف دورهم بودن خوشگذروندن نیس؟

این همه تجملات فقط معنی رو کم کنی میده

براچی باید بخاطر مهمون از بدنم بیشتر کاربکشم از پس اندازم بزنم به قرض بیفتم

درحالیکه همونو میشه باکمترین و حداقل ترین انجام داد

آخه من ظرفامم کمه حساب کردیم دو دست مثلا آرکوپال می‌خوام قابلمه به اندازه ندارم البته بگم مادرشوهرم ...

تازه عروسی؟

وای یادمادرشوهرم افتادم که همش پیله میکردن بگید بیان زشته فلانه همش میگن کی خونن ازاینجورحرفا

خداروشکر گذشت فقط🤦‍♀️

منم هفته ی بعد 20نفر مهمون دارم برا تولد پسرم خدا کمک کنه!

براتولد میخای شام بدی؟