2777
2789
عنوان

تازگی مهمونی دادید هزینه اش چند شده

| مشاهده متن کامل بحث + 5688 بازدید | 188 پست
خیلی صرفه جویی کردم فقط یه نوع غذا درست کردم اگه چند مدل غذا میشد خیلی گرون در میومد ودر توانمون نبو ...

کاش همه مهمونیا همین مدلی باشه تا مردم ترس از رفتوامد نداشته باشن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تازگیا نه چون باردارم ولی اخرین مهمونی ک دادم اردیبهشت بود فسنجون دادم با بادمجون و جوجه سالاد و‌دسر انواع نوشابه ودوغ میوه فصل همه مدل با شیرینی چایی حدودا سه نیم پام دراومد ماهم ده نفر بودیم

کاش همه مهمونیا همین مدلی باشه تا مردم ترس از رفتوامد نداشته باشن

آره واقعاً هر کی باید از اقوام خودش شروع کنه اینقدر راحت بودم که نگو نه دسری و ژله ای و ریخت و پاشهای الکی مهمونامم احساس راحتی داشتن من ازشون نمیپرسیدم خودشون میگفتن که خیلی خوش گذشت و راحت بودن 

آها پس اینو بگو حالا هزینه شرینی اونقدام نیس ک حذفش کنی نهایت دوکیلو میخاد بگیری خشک بخر

کیلویی ۲۲۰ دیشب خریدیم

در حد ۲ دور چرخوندن،کفایت کرد!!!

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!
دونا مرغ 2کیلو400بشه یک کیلو گوشت چرخ کرده بگیر قلقلی کن قیمه بزار 700 تومنسالاد فصل یه کاهو بزرگ دو ...

این درست ترینش بود 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
آره واقعاً هر کی باید از اقوام خودش شروع کنه اینقدر راحت بودم که نگو نه دسری و ژله ای و ریخت و پاشها ...

من خیلی بدجورم کاش این حرفت تلنگر بشه برای من .....💕💕💕

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
آره واقعاً هر کی باید از اقوام خودش شروع کنه اینقدر راحت بودم که نگو نه دسری و ژله ای و ریخت و پاشها ...

من از خدام میرم همونی ساده برگزار کنند ، که میان خونه ام منم ساده برگزار کنم ، اما اونا چندین قلم میوه و شیرینی تنقلات و غذا و دسر میزارن