2777
2789
عنوان

چیکار کنم شیرم کم بشه😣

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اینجوری بودم ازالان دارم فکرمیکنم دومی هم اینقدر شیر داشته باشم چیکار کنم. من پدمیزاشتم روشم یدونه پارچه سر یکساعت خیس خیس میشد تا یکسال اینجوری بودم موقع شیردادن اینقدر پرفشار بود که همش میپرید گلوی بچه یکی رو میدادم یکی دیگه رو باید با پارچه جلوشو میگرفتم تا نپاشه به درو دیوار همشم شیرم جمع میشد سنگین میشد و تب میکردم .فقط تحمل کن بعد یکسال کم کم خوب میشه

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2805
تقریبا چقدر بگذره درست میشه؟

۳،۴ ماهگی

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
من اینجوری بودم ازالان دارم فکرمیکنم دومی هم اینقدر شیر داشته باشم چیکار کنم. من پدمیزاشتم روشم یدون ...

وای اره دقیقا همینطوریم هنو یک ماه نشده خسته شدم چطور تا یک سال تحمل کنم😮

وای اره دقیقا همینطوریم هنو یک ماه نشده خسته شدم چطور تا یک سال تحمل کنم😮

باید تحمل کنی تا کسی مثل منو شما شیرش بیش از حد زیاد نباشه نمیتونه درک کنه منظورتون از شیر زیاد چیه هروقت سنگین شد یا دیدی التهاب داری سریع بدوش بریز بره بمونه تب شیر میاره من خیلی تب میکردم سینه هام سفت میشد خیلی هم درد میگرفت هرچی بچه میخورد سبک نمیشد تا یروز کامل تب میکردم بعد خوب میشدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باید تحمل کنی تا کسی مثل منو شما شیرش بیش از حد زیاد نباشه نمیتونه درک کنه منظورتون از شیر زیاد چیه ...

مرسی عزیزم

اره ی چند دفعه ای دوشیدم ولی بعدش دیگه حوصلم نمیکشه بدوشم😣ولی دیگه سعی می کنم تنبلی نکنم و بدوشم تا اذیت نشم🚶🏻‍♀️

مرسی عزیزماره ی چند دفعه ای دوشیدم ولی بعدش دیگه حوصلم نمیکشه بدوشم😣ولی دیگه سعی می کنم تنبلی نکنم ...

همین کارو بکن هیچ راهی نداره بچه یکم جون بگیره بیشتر میخوره دیگه اینقدرا هم سنگین نمیشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40