2777
2789

شوهرت اعتماد به نفستو ازت گرفته واسه همین احساس درماندگی میکنی ، فکر میکنی برای نجات پیدا کردن به یکی نیاز داری ، تو خودت میتونی خودتو نجات بدی لامصب تو پزشکی به خودت بیا ، بیدار شو ، بلند شو ، خودت رو به خاطر بیار ، هر زنی میتونه برا خودش راهی بسازه چه برسه به اینکه پزشک باشه. 

برو با یه مشاور صحبت کن 

با یه وکیل صحبت کن بزار راه چاره بزارن جلو پات

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا سعی نمیکنی بیخیال حرفاش بشی نادیده بگیری مگه تهش چیه؟ مگه قرار نیست یه روزی همش تموم بشه چرا خود ...

کی قراره تموم بشه

چقدر خودمو به بیخیالی بزنم

تو جمع احتراممو نداره هرجور دلش بخاد رفتار میکنه

اگه من رفتار اشتباهی بکنم تو جمع با کلمات بدی سرزنشم میکنه

خیلی لجبازه 

پزشک عمومی

اینجوری نگو خدانکنه خیلی دوسش دارمواسه همین هیچوقت نتونستم قاطع باشم همیشه کوتاه اومدم بخاطر همین حر ...

ببخشید فکر کردم دوسش نداری . چرا اینقدر بهش رو دادی که بهت فحش میده ؟شوهرتم پزشکه ؟

2805

چرا اخه باید یک پزشک با خودش اینکار را بکنه اعتماد به نفست را کلا نایود کردی دکتر جون

به خودت بیا 

تحصیل کرده ای پزشکی 

دستت تو جیب خودته 

چرا داری نابود میکنی خودت را 

اگر اعتماد به نفست را به دست نیاری همه بهت زور میگن شوهرت که سهله 

شوهرت چیکارست ؟؟؟

چرا راهی نداشتی ؟ نزار کسی حقتو بخوره

میگه من چندسال خرجتو دادم درس بخونی

از اولشم باهم قرار گذاشتیم پولمون یکی باشه

بعدا یه مسائلی پیش اومد باهم درگیر بودیم میگفت دانشگاه نرو

بعدش میگفت بشرطی میتونی کار کنی که فکر کنی حقوق نداری

پزشک عمومی

کی قراره تموم بشهچقدر خودمو به بیخیالی بزنمتو جمع احتراممو نداره هرجور دلش بخاد رفتار میکنهاگه من رف ...

شوهرت عوض بشو نیست چون بد دهنه .هر کی دیگه جای شوهرت بود زنش پزشک باشه دورش میچرخه 

کی قراره تموم بشهچقدر خودمو به بیخیالی بزنمتو جمع احتراممو نداره هرجور دلش بخاد رفتار میکنهاگه من رف ...

چون تو خودت ارزشمند نمیدونی چون به خودت بها نمیدی عزت نفس نداری اونم اینجور رفتار میکنه بلند شو قوی باش نزار بهت بی حرمتی کنه جلو جمع اینکار کرد برگشتی دعواش کن مگه زبون نداری ؟ 

لطفا برو تراپی 

تا زمانی که نفس میکشی میتونی یه چیزایی رو عوض کنی تغییرش بدی یواش یواش درستش کنی اما اگه بمیری تمام ...

آره میدونم 

ولی نمیکشم دیگه

هرروز دارم سردرد میکشم

من اختلال بیش فعالی همراه با افسردگی دارم 

تحت درمانم،دیگه کشش ندارم از خرجهتی فشار رومه

پزشک عمومی

میگه من چندسال خرجتو دادم درس بخونیاز اولشم باهم قرار گذاشتیم پولمون یکی باشهبعدا یه مسائلی پیش اومد ...

چجوری میتونی اونو دوست داشته باشی تو عزت نفس نداری آخه این آدم دوست داشتنی نیس که

میگه من چندسال خرجتو دادم درس بخونیاز اولشم باهم قرار گذاشتیم پولمون یکی باشهبعدا یه مسائلی پیش اومد ...

تو بهش رو دادی مرد وظیفش خرج زن بده ببین کارتت بگیر حرفی هم زد زبون داری که خداروشکر که پزشک شدی دعواش کن 

حیف تو 

دارم بجای تو‌حرص میخورم 

ببین من هم کارمندم ولی پولم برای خودمه 

جرات نداره دیت به کارتم بزنه 

تو خونه اینم درس خوندم 

چون رو ندادم وپروش نکردم 

شغل همسرتون چیه ؟ چه نقطه ضعفی تو زندگیت داری که از اول کارت حقوقت رو دست همسرت دادی؟

درباره گذشته م پنهون کاری کرده بودم(بعدش همشو مجبوری گفتم)البته ازین قضیه خیلی وقته گذشته

ولی اینهمه رنجی که دارم میکشم خیلی زیادیه

پزشک عمومی

2810