2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 181708 بازدید | 1353 پست
سلام فاطمه جان..مرخصی شدیم دوهفته پیش،،، باز الان بستزی شدیم😔

انشالله که خداوند بهت صبر و حوصله بده که بتونی از پس این سختیا سربلند بیرون بیای  عزیزم و زودتر پسر گلت شفا بگیره... فردا چهارشنبه های امام رضایی دارن پسرم توی مدرسه برای شفای پسرت میگم دعا کنن

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭  خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام فاطمه جان..مرخصی شدیم دوهفته پیش،،، باز الان بستزی شدیم😔

خیلی دلم‌پیشته و بی نهایت به خودت وپسرت فکرمیکنم فردا جایی دعوتم‌مراسم حضرت زهرا به نیت پسرکوچولوت وشفای عاجلش چندتایی نمک تقسیم میکنم ان شالله خداصدامو بشنوه ومرادتوبده

بویِ روزهای خوب می آید...
خیر ببینی ممنون خیلی سخت میگذره..با بچه کوچیک

عزیزمی میدونم واقعا سخته، کاش کنارت بودم کمکی ازم برمیومد برات 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭  خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭  

خداشفاش بده عزیزم نظردکتر چیه؟

بیخبرمون نذار

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....