2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 181750 بازدید | 1354 پست
خداروشکر

عزیزم هفته قبل مشهد بودم خیلی برای گل پسرت دعا کردم امروز هم تو روضه حضرت فاطمه بودم وخیلی دعا کردم و حتی امشب تو نماز شب برای پسرت دعا کردم به شرط لیاقت فردا یکشنبه روز حضرت فاطمه ست نماز استغاثه به حضرت زهرا بخون اسونه دو رکعت بزن تو نت میاره انشالله باخوندن این نماز شِفای پسرت رو می‌گیری و هفته بعد یکشنبه هم تونستی بخون اخه میگن از هر امام ومعصومی تو زمان خودشون حاجت بخواین مثلا از امام علی موقع تولد وشهادت حاجت بخواین بیشتر جواب میده این دوهفته هم که مونده تا شهادت حضرت فاطمه و جزءایام فاطمیه ست دوتا یکشنبه میمونه که میتونی نماز استغاثه به حضرت فاطمه بخونی انشالله میای میگی ازمایشا میگه اشتباه شده و برای حضرت فاطمه خودت تو خونه هر سال روضه میگیری ببخشید زیاد شد

عزیزم هفته قبل مشهد بودم خیلی برای گل پسرت دعا کردم امروز هم تو روضه حضرت فاطمه بودم وخیلی دعا کردم ...

الهی هرچی از خدا میخوای بهت بده، غم نبینی، تن خودت و خانوادت سالم باشه همیشه، بابت تک تک دعاهایی که کردی ممنونم و دستتو میبوسم، مرحمی بود رو دل زخمی من، چشم میخونم، مرسی از یاداوریت به دعاهای شما خیلی  محتاجم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم برای پسرتون سوره قدر خوندم

انشاالله حضرت فاطمه زهرا خودشون شفای پسرتون رو بده

و خبر سلامتیشون رو بهمون بدی

الهی امین

عزیزای دلم میشه برای رسیدن ب آرزوم ی صلوات مهمونم کنید❤
الهی هرچی از خدا میخوای بهت بده، غم نبینی، تن خودت و خانوادت سالم باشه همیشه، بابت تک تک دعاهایی که ...

ممنونم از دعای قشنگت عزیزم انشالله حاجت رواشی وبزودی بیای خبر سلامتی گل پسرت رو بدی و خوشحالمون کنی

سلام خوبی اتفاقا همین الان داشتم گریه میکردماثر داروها روی پسرم جوریه که بشدت عصبانی شده هرکاری میکن ...

سلام عصبی شدنش به خاطر آمپول دگزامتازون هست که بهش میزنن کم کم قطع میشه داروی دگزامتازون و اثرش از بدنش میره برمیگرده به حالت اول.

اگه الان زیاد غذا میخوره و ورم کرده و عصبی شده بخاطر دگزامتازون هست. بعد چند وقت همه چیز نرمال میشه.

سلام عصبی شدنش به خاطر آمپول دگزامتازون هست که بهش میزنن کم کم قطع میشه داروی دگزامتازون و اثرش از ب ...

اره، دقیقا، شما اینارو از کجا میدونید؟ تقریبا ۲۵ روزه داره دگزا میگیره،فک کنم ۱۰ ۱۵ روزه دیگه هم بگیره

اره، دقیقا، شما اینارو از کجا میدونید؟ تقریبا ۲۵ روزه داره دگزا میگیره،فک کنم ۱۰ ۱۵ روزه دیگه هم بگی ...

الان از بیمارستان مرخص شدین؟

چون از بیمارستان مرخص بشین هم برا خونه هم قرص دگزا میدن بعد چند هفته قطع میشه بعد کم کم به حالت عادی برمیگرده.

الان از بیمارستان مرخص شدین؟چون از بیمارستان مرخص بشین هم برا خونه هم قرص دگزا میدن بعد چند هفته قطع ...

عزیزم  دوست نداشتم چنین جوابی بدین، انشاالله جفتشون خوب میشن، نفخ و دلدرد هم زباد میشه،

چقدر دلم شکست گفتم بیام بخونم تاپیکتو بگی نه دکترا اشتباه کردن... توکلتو بده بخدا 

خدایا امیدمون به توعه امیدمون رو به امیدواری ختم کن 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭  خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭  
خداروشکرخدا خیرت بده این پیام رو گذاشتیدلم روشن شدمادرم درگیرن خیلی مضطرمخدا خیرت بده ازت خیلی خیلی ...

سلام عزیزم نگران نباش من خواهرم اینقدر استرس گرفت چشماش تار شده رفته دکتر دیدیم زیر شبکیه چشمش اب جمع شده گفتن از استرس زیاد بوده بیماری نادر 

تورو خدا تو حال خودتو خوب نگه دار ک بتونی خوب ب مادرت خدمت کنی تا زودی خوب بشه 

دکترا ب ما گفتن مادرمون کمتراز 6 ماه هستش 

ولی اون بالا سری ک تقدیر دستشه

توکلتو کن بخدا بگو جزتو پناهی نیست 

پناهم باش 

مامانم یکساله گذشته معجزه شده متاستاز بود کی باورش میشه؟ 

مامانم الان مثل گله بعد یکسال 

ابروهاش و مژه هاش داره درمیاد کلی ذوق داریم 

فقط صبوری کنید و از خدا یاری بخواید 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭  خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭