2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 182211 بازدید | 1358 پست
چقدر ادم از دل مهربون بعضی کاربرا حس خوبی میگیره واقعا

♥️عزیزی

خدا وصف حالم در اینکه خداا معجزه میکنه با صبری که بهمون خدا نگاهش مهربون هر چیزیو به وقتش بهمون میده بر بالشتی که مرگ پرنده پر است نمیتوان خواب پرواز دید 🕊🕊🕊یعنی دل نشکنیم کسیو جدا نکنیم از کسی غیبت نکنیم مسخره نکنیمممم اصلا گناه جدا از گناه میگن سوزن به خودت بزن جوال دوز به دیگران که بفهمی چه دردی داره وقتی دیگران رو از خودت نامید میکنی به خاطر حرفامون توی زندگی بیشتر از همه هم عاشق نماز خوندن باشید مثل مننن🦋الله اکبر💮💮⚘💮💮خدامحافظ انسان های دل پاک مهربان 
برای درمان سرطان ، واجبی بو کنن؟نمیخواید تموم کنید این مسخره بازیا رو؟

شاید باور نکنی و برات مسخره بیاد ولی من این معجزه رو با چشمای خودم دیدم 

واجبی یه ماده داره به اسم زرنیخ که تو دارو های شیمی درمانی مصرف میشه واسه همینه موها میریزه برو تحقیق کن...

اتفاقا یک نفر که دکتر جوابش کرد آزمایشش بعد ۸ ماه بردم پیش دکتر گفت تو دروغ میگی چجوری واجبی سلول های سرطان تخریب کرده گفتم آره من دروغ میگم😏

هدف من نجات جوون انسان هاست آن شاءالله خدا کمکم کنه🙏👌

التماس دعا برای برای یه جوون😭 خدا روقسم به آبروی پاک حضرت زهرا قسم هر کس دعا کرد خودش حاجت روا بشه❤️🙏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خواهری حال پسر کوچولی ما چطوره هنوز بیمارستان هستین؟

عزیزم میبینی ازون روز چند هزار نفر برای خوب شدن پسرت از ته دل دعا میکنن دعای دسته جمعی محاله که نگیره چون خودم تجربه اش رو داشتم ..ببین این سیل دعا برای پسرت معجزه میکنه مطططمعن باش ک میای خبر سلامتیشو بهمون میدی بی صبرانه منتظریم☺️☺️☺️

استاد تعیین جنسیت از روی سونو ان تی 😉😄

سلام خواهری حال پسر کوچولی ما چطوره هنوز بیمارستان هستین؟عزیزم میبینی ازون روز چند هزار نفر برای خوب ...

سلام عزیزم، اره دلم خوشه به این تاپیک، هنوز بستری ایم و فکر کنم چندماهی درگیریم، طبق تجربه بقیه مامانا

سلام عزیزم، اره دلم خوشه به این تاپیک، هنوز بستری ایم و فکر کنم چندماهی درگیریم، طبق تجربه بقیه ماما ...

اشکالی نداره چند وقت بهتون سخت میگذره ولی انشاالله نتیجه میگیرین و تموم میشه 

اینم امتحانی از خداست قطعا حکمتی توش بوده ی جا نوشته بود ک همین امتحانات سخته که روح ادم رو صیغل میده...

استاد تعیین جنسیت از روی سونو ان تی 😉😄

اگر تو ازمایش خونش کاهش پلاکت و افزایش گلبول سفید باشه.لام محیطی میگیرن و اونجا مشخص میشه

آره کاهش پلاکت بود گقت یه آزمایش دیگه بدید ببینیم کم خونی هست یا نمیدونم یه چیز دیگه من ندادم؟ مهمه یعنی؟😭

اگر تو ازمایش خونش کاهش پلاکت و افزایش گلبول سفید باشه.لام محیطی میگیرن و اونجا مشخص میشه

یه جوری گفت پرسنل آزمایشگاه منظورش این بود که چک کنیم باز ببینیم کم خونی ارثی هست یا بر اثر نخوردن گوشت و اینا! 

نگران نباش بچه های منم همینجورن،هروز پماد ویتامین آ چشمی یا پماد هیدروکورتیزون چشمی یا اسپری بینی بز ...

آره منم پماد ویتامین آ چشمی دکتر بهم گفت بزنم.ولی اینجوری ک این خانوم گفتن واقعا ترسیدم.یه کبودی هم رو دست پسرم دیدم دلم ریخت کلا

یقین دارم که بهترین روزا میان