2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 182430 بازدید | 1362 پست
شما خودت درگیری؟ ما شهر خودمون، حالا خواستی بیا خصوصی راجع به پزشک پسرم ازت سوال بپرسم

ن دخترم 

کاش خودم بودم 

درخواست دوستیمو لغو کردم که شما درخواست بدی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم 

سلام

سرطان غیر بار عاطفی هزینه هم زیاد داره

برنامه ریزی کن 

خدا رو هزار مرتبه شکر که الان درمان های عالی وجود داره و انشالله تاپیک سلامتی پسرک رو هم میبینیم

و امید خیلی مهمه 

ناامید نشو و ابدا از سلامت روان و جسم خودت غافل نشو

اینم میگذره

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلامسرطان غیر بار عاطفی هزینه هم زیاد دارهبرنامه ریزی کن خدا رو هزار مرتبه شکر که الان درمان های عال ...

اپرا جان بحث مالیش اصلا مهم نیست

من زندگیم ۱۸۰ درجه تغییر کرد...خیلی برام سخته پذیرشش، اینکه بچم و تو یه اتاق ۱۲ متری حبس کردم، همش دارو سرم درد ترس....

والا من اصلا به این بیماری قکر نکردم هیج وقت از ذهنمم خطور نکرد یچم یروزی مزیض میشه، اونم این....مگه ...

من اصلا توی درسام قسمت سرطان رو نمیخوندم و حتی بخش آنکولوژی هم نرفتم کارآموزی...

خدا مارو با چیزایی که دوست داریم امتحان می‌کنه

آدم فکر می‌کنه خیلی بده و از این بدتر نمیشه

ببین انقدرررر می‌تونه بد باشه که تصورش هم ممکن نیست

فقط شکر کن و بسپار بخدا 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم 
عزیزم از ته دل برای سلامتی پسرت دعا میکنم و انشالله زود شفا بگیره و دلت شاد بشهولی ای کاش تاپیک نمیز ...

اگر اینجا دست همو نگیریم به چه درد میخوره

تاپیک نزنیم و هندلی نکنیم تا احساسات  کسی خش برنداره؟

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

اگر اینجا دست همو نگیریم به چه درد میخورهتاپیک نزنیم و هندلی نکنیم تا احساسات کسی خش برنداره؟

همدلی

اپرا جان بحث مالیش اصلا مهم نیستمن زندگیم ۱۸۰ درجه تغییر کرد...خیلی برام سخته پذیرشش، اینکه بچم و تو ...

میدونم قشنگم 

هزار تا فکر زشت راهشون رو به ذهن آدم پیدا میکنن

اون مواقع به نعمت ها فکر کن 

به نعمت درمان 

به نعمت شرایط مالی خوب

به نعمت بزرگی به اسم والدین که پسرک ازش بهره منده 

و نعمت سلامتی که انشالله توی راهه

خودمم کنار گود نیستم و میفهمم

علیرغم امید زیاد بازم سبک زندگی ام دچار تنش شده

میدونم قشنگم هزار تا فکر زشت راهشون رو به ذهن آدم پیدا میکنناون مواقع به نعمت ها فکر کن به نعمت درما ...

خودم و باکسایی که باهم زایمان کردیم مقایسه میکنم چه زندگی راحتی دارن و من قراره چقدر عذاب بکشم، اخه چرا، 

خودم و باکسایی که باهم زایمان کردیم مقایسه میکنم چه زندگی راحتی دارن و من قراره چقدر عذاب بکشم، اخه ...

بیا بشین کنارم

خودتو با کسانی که بچه دار نمیشن هم مقایسه کرده ای ؟

با اونایی که عزیزدلشون توی همین کرونا از دست رفت جی؟

با اونایی که توی کرونا خودشون فوت شدن چی؟

با اون مادرایی که بچه شون بیماره ولی بیماری شون انقدر ناشناخته است که هنوز اسم نداره چه برسه به درمان چی؟

میبینی؟

ما هزاران نعمت داریم 

اتاقی هست که گل پسر توش داره به درمان به آسایش میرسه

کسی که خونه نداره چی؟

آغوشی هست که مامن پسرته 

دختر خوب 

اینجور مواقع دید و پنجره دیدگاهت رو عوض کن 

تهش میدونی؟ ما همه توی بغل خدا نشسته ایم

از ما دور نیست 

باهاش حرف بزن و ازش قدرت بخواه برای ادامه مسیر

مرسی از حرفات💖💖 فدات بشم

عزیزکم 

روی انرژی ات و صرف انرژی ات خسیس باش

اون لحظه ای که قراره اشکو بشی رو صرف بغل و بازی با پسرک کن

پازل بخرید با هم بشینید درست کنید

عزیزکم روی انرژی ات و صرف انرژی ات خسیس باشاون لحظه ای که قراره اشکو بشی رو صرف بغل و بازی با پسرک ک ...

دروغ چرا، وقتی گریه میکنه و درد میکشه، انگار قلبم و با چاقو خراش میدن، اینکه نگاهش ملتمسانه میکنه بمن که برش دارم، وقتی دکتر میگه برو بیرون میخوام نمونه بگیریم و وقتی بیرونم میکنن و پسرم ۱۰۰برابر صدای گریه اش شدید تر میشه میخوام بمیرم، من ادم ضعیف ضعیف ضعیفی بودم، نباید برای امتحان انتخاب میشدم😔

دروغ چرا، وقتی گریه میکنه و درد میکشه، انگار قلبم و با چاقو خراش میدن، اینکه نگاهش ملتمسانه میکنه بم ...

شما انقدر قوی هستی که مادر شدی

کنار بچه ات بمون

بگو مامان میدونم درد داره 

دروغ چرا، وقتی گریه میکنه و درد میکشه، انگار قلبم و با چاقو خراش میدن، اینکه نگاهش ملتمسانه میکنه بم ...

الهی بگردم چقدر درد آور و تلخ...من خودم پارسال افت شدید پلاکت خون داشتم بچه هامو توی شکم ۷ماهه باردار بودم دوقلو ازدست دادم همش بیمارستان تخصصی خون وآنکولوژی بودم دنیاجهنم بود برام هم برای خودم هم مامانم که تک دخترشم میفهمم حال الان تورو 

بویِ روزهای خوب می آید...