18 سالمه و همیشه از فضای مجازی پیگیر زندگی بقیه هستم حتی ادمایی که نمیشناسم 24 ساعتی به استوری و زندگیاشون نگاه میکنم و حسرت میکشم با اینکه هیچی از بابت مادی کم ندارم ولی بازم اگ من زندگی میکنم پس اینا چرا زندگیاشون با همه فرق داره همیشه خوشحالن در حال سفر و ماهی چند بار ماشین و خونه عوض میکنن در حال پارتی و جشنن یا اینا دارن زندگی میکنن پس من چیکار میکنم خیلی افسردم واقعا دارم بقیرو تماشا میکنم و کار دیگ نمیکنم. نظرتونو حتما بگین
اگه اره، خانوادشون از سن تو خیلی تلاش کردن تا بتونن هنچین امکاناتی فراهم کنن واسه بچشون
اگر نه، تو هم برسی به سن اونا میتونی این امکانات رو داشته باشی
ولی باید کار کنی
باید بابت خواسته هات بها بپردازی
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی