2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 182500 بازدید | 1362 پست
الحمدالله مادرها دارن کم کم آگاه میشنمن پسرم چهارسالشه تا شش ماهگی واکسن زدم براش دیگه آگاه شدم بقیه ...

بهترین کاروکردبن خیلیا رومیشناسم که واکسن نزدن بچههاشون بچه هاشون سالم سالم هستن ولی اونیکه واکسن زده دوماه بیمارستانه بعدازواکسن6ماهگی 

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم  

خب آره میدونم میخوان کارت واکسنوولی خب خدا بزرگه یه کاریش میکنم

بچت که مریضی لاعلاج گرفت و کج و کوله شد  اونوقت حتما بیا اینجا بگو من  غلط کردم که واکسن به بچم نزدم. 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سما تخصص خاصی داری که میگی واکن سمه؟ خانم مبفهمی با بچه هات چکار کردی؟ میدونی فلج اطفال درمان نداره؟ ...

چندین بچه نوزادبعدازهمین واکسنا فلج شدن واکسنای الان باقدبم فرق داره دستکاری شدن 

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم  

نگران نباشید یکی از فامیلای ما سرطان  سینه گرفته بود شدید ریه ها شم درگیر شده بود الان خوب شده علم خیلی بیشرفت کرده مادر خودمم سه سال پیش سرطان روده گرفت والان کاملا خوب شده نذر ده بار دعای مشلول بگیرید تو مفاتیح هست

چندین بچه نوزادبعدازهمین واکسنا فلج شدن واکسنای الان باقدبم فرق داره دستکاری شدن

سطح سواد و آگاهی و مطالعه شماها  زیییر صفره.  

شماها هستین که به تاپیکای حس ششم اعتقاد دارید و به دعانویسی و چرندیات 

اما بحث علم که پیش میاد  زر زر میکنید. 

فقط منبع این آمارت رو بگو.  کدوم سایت و مقاله معتبر   نوشته چندین بچه فلج شدن بعداز واکسن؟   بدون منبع و از روی معده و روی هوا حرف نزنید.  

با منبع

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
سما تخصص خاصی داری که میگی واکن سمه؟ خانم مبفهمی با بچه هات چکار کردی؟ میدونی فلج اطفال درمان نداره؟ ...

میدونی چرا اینا  هیچ وقت نتیجه عملشون رو نمی بینن ؟ چون مردم همشون واکسن میزنن و اینا سالم در میرن ‌ چون راه انتقال بسته میشع ‌ یه سر بره بچه اش افغانستان  یا یه افغانی بدون واکسن ک فلج اطفال داره به پست بچه اش بخوره میفهمه چیکاررکرده 

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

اسی الاهی ب حق امام حسین خدا شفای کامل بده تپش قلب گرفتم

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
حالا بچه های خودشون که هیچ‌؛ متاسفانه یه سری بیماریها مثل سرخک و‌سیاه سرفه به خاطر واکسن نزدن یه عده ...

بحاطر همین بیفکری ها برنامه ریشه کنی فلج اطفال شکست خورده. الان متاسفانه در ایران و افغانستان، موارد مثبت فلج اطفال میبینیم.یه ادم یه عمر فلج میشه بخاطر نادونی یکی دیگه

الهی بحق امام زمان پسرت زودتر خوب بشه وخبر سلامتیش روبدی

الهم صل علی محمد و آل محمد 

الهم صل علی محمد و آل محمد 

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

بفرمایید شما دکترای ایمنولوژی دارین که متوجه فرق واکسنای الان با قدیم شدی؟

محض اطلاع تون، کلا از همون واکسنای قدیم استفاده میشه و امکان تغییرش به دلیل نوع تولید واکسن وجود نداره. درگیر حرفای چرت نشین

میدونی چرا اینا هیچ وقت نتیجه عملشون رو نمی بینن ؟ چون مردم همشون واکسن میزنن و اینا سالم در میرن ‌ ...

من توی مرکز طبی کودکان دیدم. اتفاقا علی غم اینکه بچش مسکل پیدا کرده بود، بازم میکفت خدا خواسته.

الحمدالله مادرها دارن کم کم آگاه میشنمن پسرم چهارسالشه تا شش ماهگی واکسن زدم براش دیگه آگاه شدم بقیه ...

وااااای 

تو خودت سم خالصی 

بحث کردن با یک احمق، ثابت میکند که دو احمق وجود دارد.☺️