2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 182454 بازدید | 1362 پست

عزیزم به ابروی حضرت زهرا انشالله شفا میگیره منم مریضی بچمو دیدم میدونم دنیا برات ایست میکنه خیلی سخته انشالله خدا بهت ببخشه بچت رو آمین. نذر کن بگو امام حسین خوب بشه نوکر خونت بشه بچم منم این نذر کردم برا بچه هام لباس سیاه بخر بگو بچم باید تا 100سالگی هر محرم سیاه تن کنه

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخ الهی بمیرم برا دل شکستت 😭😭😭 نابود شدم تایپک وابستگیتو به پسرتو دیدم 😭😭الهی از ته دل واسش دعا میکنم حالش خوب شه عزیز دلم قوی باش کاش سرطان نبود کاش😭😭

الهم صلی علی محمد وال محمد 

خدایا به بزرگی خودت قسمت میدم این بچه رو شفا بده 

مامان پسر اینده 😍😍😍 خدایا من حاجتمو از تو میخوام .لطفا هرکی امضامو دید دعاکنه پسر باردارشم

الهی به حق فاطمه ی زهرا شفا بگیره روحیه و تلقین واقعا رو سلامتی تاثیر میزاره من خودم چله دارم برای خانم فاطمه زهرا صلوات میفرستیم حتما مشکل شمارو میگم و خودمم به نیت حل مشکل شما صلوات میفرستم علم خیلی پیشرفت کرده قابل درمانه نگران نباش❤️

عزیزم ما هم یکی از اقواممون  کوچولوش رو دوسالگی فهمیدن سرطان خون داره بردنش محک دکترش میگفت بچه هایی که سنشون کمه راحت‌تر درمان میشن به درمان جواب میدن

حتما شیرخودت زو ادامه بده براش خوبه سعی کن کمتر ببریش جای شلوغ اصلا نباید مریض شه خودتون ماسک بزنین بیرون میرید خیلی به بهداشتش باید توجه کنی سخته نمیگم آسونه ولی بعد از پایان دوره حال همتون خوب میشه سعی کن تقسیم کار کنید چون روحیتون قوی تر میمونه  

اگه تهرانی برات خوبه محک چون هزینه هات کمتر هم میشه

انشالله بزودی خبر سلامتی عزیزت رو میای میگی برامون