2777
2789
عنوان

بچه ها راهی هست که فقط شکمم اب شه (فقط شکمممم)

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 30 پست
جاهای دیگم اب نشه 😂😂😂

ن دارچین و اب جوش  برا دور شکم هست ولی خب جاهای دیگتم یکم کم میشه وگرنه مثل اول غذا بخوری ک شکمت اب نمیشه

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط شکمت؟

من ورزش سینه هم میزنم سینم هم آب شده کلا همه جام آب شده اما برای شکم باید تغذیتودرست کنی و ورزشای مخصوص بزنی 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
من ورزش سینه هم میزنم سینم هم آب شده کلا همه جام آب شده اما برای شکم باید تغذیتودرست کنی و ورزشای مخ ...

چ ورزش هایی ان منم میخوام سینه و پهلومو اب کنم 

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖
بالاترش😂😂خدا لعنتت نکنه

اره دقیقا منظورم همونه 😂

نمیخوام کوچیک شه😂

بخاطر همین رژیم نمیگیرم چون میدونم از شانس گندم  با رژیم اولین جایی که اب میشه همونه

اومدم تو حرم چشمای نازت نذرمو ادا کنم ❤
چ ورزش هایی ان منم میخوام سینه و پهلومو اب کنم

برای سینه دو تا دستاتو نود درجه کنار شونه هات میگیری رو به بالا و جمع میکنی توی سینت ۵۰بار در روز (نمیشه توضیح داد )و برای شکم ورززش قدم بلند و حرکت کوهنوردی و رسوندن زانو به آرنج مخالف رو باید از هر کدام ۱۰۰بار بزنی هر صبح ناشتا من رژیم فستینگ هم دارم اینستا سرچ کن حرکات ورزشی رو آموزش میده این شکلی نمیشه توضیح داد باید عملی ببینی 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
برای سینه دو تا دستاتو نود درجه کنار شونه هات میگیری رو به بالا و جمع میکنی توی سینت ۵۰بار در روز (ن ...

ممنون عزیزم

بجز اینسا برنامه ای هست ک این حرکات توش باشه 

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖
من نمیخوام سینم اب شه😂

این حرکتی که من میزنم سینه رو به سمت بالا لیفت میکنه و من واقعا نتیحشودیدم سایز سوتینم از ۷۵رسبده به ۷۰و سینه هام به سمت بالا جمع شده شما میتونی هر حرکتی مخصوص همون اندام رو بزنی فقط باید پشتکار داشته باشی 

ممنون عزیزمبجز اینسا برنامه ای هست ک این حرکات توش باشه

والا من اینستا پیج افسی فیت رو فالو دارم  حرکات خوبی آموزش میده حالا شما گوگل کن شاید توی گوگل هم باشه