2777
2789
مرسی که دلگرمی دادین❤مهارت های ارتباطی و اجتماعی خیلی مهمه و من بخاطر اضطرابم توش ضعف دارم دارم روی ...

قربونت برم 

قطعا میتونی ،ببین من خودم مرد زنگ میزد بهم یا مجبور بودم با پسرا حرف بزنم تپش قلب میگرفتم ،انقدر رو خودم کار کردم ،الان کسی باهام حرف بزنه فکر میکنه هزارساله میشناسمش ،مهارته با تمرین به دست میاد

الان ۲۵ سالمهیعنی بنظر شما زمان زیادی برای منتظر کیس های دیگه موندن برام نمونده؟بجز قدشون تیپ شخصیتی ...

۲۵ سال متوسطه هست 

ینی نمیشه گفت زمان ندارین

چون چهره خوبی دارین پس وقت برای خاستگار خوب دارید

اما‌ اینکه صرفا پزشک باشه خیییلی ریسکش بالاست چون تو این سن اولین مورد هست براتون،راجع به رفتارش که نمیپسندین میشه با چند جلسه بیرون رفتن و بیشتر آشنا شدن علتش رو بفهمین که یا کمبود عزت نفسی چیزی دارن که از بلاک میترسن یا کلا طرز صحبتشون این مدلی هست که خودشو پایین تر از شما گرفته که اینم بد نیست..اما به هر حال نمیشه گفت روابط اجتماعی ضعیف دارن چون الان سالیانه ساله با قشر باپرستیژ جامعه در ارتباط هست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید