2777
2789

از قدیم گفتن زن خوشگل مرد خوشگل مال مردمه اگه اخلاق خوب باشه ظاهر هم به چشم زیبا میاد اما اگه اخلاق بد باشه ظاهر زیبا زشت به نظر میاد بعد از یک مدت قیافه عادی میشه مهم اخلاقه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دومی ظاهرش همونیه که میخواستماولی تحصیلات و شغلش همونیه که میخواستمشک دارم بعدا شغلش عادی شه پشیمون ...

پول که عادی نمیشه

کلا اینو میگم اولویت هات لیست کن ،من اصلا برام ظاهر مهم نبود ،اتفاقا قد کوتاه دوست داشتم چون حس میکردم ،حس برتری و رئیس بازی نداره ،ولی خب بحث به عمر زندگیه تو نسبت به خودت باید عمل کنی 

با توجه به شرایطتت عین دومی بازم برات میاد ،میخوای صبر کن یکی بیاد شغلش یکی دو لول بهتر باشه

من سر قیافه شوهرم تقریبا همه مخالف بودن ،میگفتن نمیاد بهت ولی اولویتم کار و پول و خانوادش بود راضیم 

حتما اولیپزشکه تخصص میخونهقدش هم از شما ۵سانت بلندترهقطعا شما هم ردش کنی یکی درحد شما یا خیلی بالاتر ...

یعنی ریسکه که این مورد رو رد کنم و منتظر بمونم تو اینده فرد مناسبتری برام بیاد؟

ممکنه دیگه تو این سطح برام نیاد و اینبارم شانسی بوده باشه شایدم بیاد نمیدونم واقعا

شغلش هیچ وقت عادی نمیشه چون بالاترین شغل تو سطح جامعه‌ستمثلا بگین چه شغلی بهتر از پزشک متخصص؟

منظورم اینه بعد از ازدواج بگم که چرا فاکتورهای دیگه رو فقط بخاطر دکتر بودنش نادیده گرفتم

یعنی ریسکه که این مورد رو رد کنم و منتظر بمونم تو اینده فرد مناسبتری برام بیاد؟ممکنه دیگه تو این سطح ...

اگر دوست داشتی عکست بذار ،وقتی خوشگلی یکمم لوندی وزبون بازی بلد باشی میاد باز

یعنی ریسکه که این مورد رو رد کنم و منتظر بمونم تو اینده فرد مناسبتری برام بیاد؟ممکنه دیگه تو این سطح ...

الان چند سالتونه؟

ببینید بین خاستگارهایی که داشتین چندتا مورد خیلی خوب بودن؟ آیا زمان دارین و فرصت هست بازم منتظر بشینین؟

ولی حتما بیشتر فکر کن روی خصوصیات اخلاقی،رفتاری و اجتماعی خیلی بیشتر فکر کن و اهمیت بده، به یه دکتر متخصص قد نسبتا کوتاه اصصصلا نمیشه گفت کیس نامناسب....ایشون یه خانم دکتر متخصص با اخلاق منتظرش نشسته😊😉

منظورم اینه بعد از ازدواج بگم که چرا فاکتورهای دیگه رو فقط بخاطر دکتر بودنش نادیده گرفتم

فاکتور دیگه فقط منظورتون قد هست دیگه درسته؟؟ 

یا بازم ایراد داره؟

شما همه چیز رو فدای ظاهر نکن بنظرم

پول که عادی نمیشهکلا اینو میگم اولویت هات لیست کن ،من اصلا برام ظاهر مهم نبود ،اتفاقا قد کوتاه دوست ...

مامانم میگه رد نکن سنت میره بالا دیگه موردای اینجوری نمیادا

راستش همیشه تو تصوراتم همسرم رو از خودم حداقل ده سانت بلندتر تصور میکردم بهم حس تکیه گاه بده شک دارم بعدا بتونم بپذیرم که با اون ادم تو اجتماع و مهمونی و جاهای دیگه باشم و حسم خوب باشه نمیدونم ...

اگر دوست داشتی عکست بذار ،وقتی خوشگلی یکمم لوندی وزبون بازی بلد باشی میاد باز

عکس رو نمیتونم عزیزم

خوشگلم ولی بی زبونم کم حرف و ارومم اصلا زبون ندارم زیاد نمیتونم به ادما نزدیک شم

مامانم میگه رد نکن سنت میره بالا دیگه موردای اینجوری نمیاداراستش همیشه تو تصوراتم همسرم رو از خودم ح ...

بخاطر همین همیشه به مجردا میگم ،اصلا از همسر آینده تصوری تو ذهنتون نسازید از ظاهر و هیکلش ،آدم وقتی تصوری داره نمیتونه بهم بزنه و دیگه کسی غیر شوهر خیالیش به دلش نمیشینه 

ردش کن وقتی میبینی اصلا به دلت نیست ،توکل کن به خدا ،ولی جفتش با هم شاید جور درنیاداا ،برای خودت میگم ،هر کی ام بیاد یا با کارش مشکل پیدا میکنی یا ظاهرش ،تو یکی از موارد کوتاه بیا ،سنت برای ازدواج مناسبه تا ۳۰ ام راحت وقت داری ،ولی در نظر بگیر تو گلدن تایمی

الان چند سالتونه؟ببینید بین خاستگارهایی که داشتین چندتا مورد خیلی خوب بودن؟ آیا زمان دارین و فرصت هس ...

الان ۲۵ سالمه

یعنی بنظر شما زمان زیادی برای منتظر کیس های دیگه موندن برام نمونده؟

بجز قدشون تیپ شخصیتیمونم حس میکنم متفاوته و ادبیات حرف زدنش. مثلا مدام توی پیام ها میگه مزاحمتون شدم میدونم بلاکم کنین منم میگم دو تا ادم بالغ داریم حرف میزنیم نیازی به بلاک نیست. 

عکس رو نمیتونم عزیزمخوشگلم ولی بی زبونم کم حرف و ارومم اصلا زبون ندارم زیاد نمیتونم به ادما نزدیک شم

دختر سر زبون داره ۱۰ هیچ جلوعه ،رو خودت و سرزبونت و لوندی کار کن ،خوشگلم هستی ،کیس مد نظرت میتونی تور کنی

دختر سر زبون داره ۱۰ هیچ جلوعه ،رو خودت و سرزبونت و لوندی کار کن ،خوشگلم هستی ،کیس مد نظرت میتونی تو ...

مرسی که دلگرمی دادین❤

مهارت های ارتباطی و اجتماعی خیلی مهمه و من بخاطر اضطرابم توش ضعف دارم دارم روی خودم کار میکنم امیدوارم تا اونموقع بهتر شم